Horeca commissie

De Horeca commissie is de overkoepelende commissie voor de bar-, feest- en keukencommissie van CKV Nieuwerkerk. Binnen deze drie commissies zijn de volgende leden actief:

Barcommissie, altijd ondersteund door team van vaste bar-medewerkers:

Coördinator Willem van elsäcker   E-mail

Algemeen lid Tijn van den Hoogenband
Algemeen lid Merel Nesselaar
Algemeen lid Marthe Marck

Klik hier voor de Facebook pagina van de Feestcommissie!

Deze drie commissie’s verzorgen de innerlijke mens van de vereniging en alle feesten en partijen welke georganiseerd worden bij CKV Nieuwerkerk. Tevens zorgen zij ervoor dat alles in- en om de kantine, bar en keuken ordentelijk blijft en naar de laaste wettelijke richtlijnen verloopt. Middels een uitgebreid assortiment is er voor elk wat wils op de dagen dat de kantine open is.

Op wedstrijddagen is het restaurant CKV open waar vanaf 12:00 uur de tosti’s, broodjes gezond, snacks,  enz… en vanaf ca. 16:00 uur de maaltijden geserveerd worden. Ik mag zeggen van een super kwaliteit.

Wij zijn behoorlijk trots op hetgeen er op de Kleine Vink staat aan faciliteiten aangaande de bar en keuken, en willen dat ook graag zo houden. We vertrouwen op een ieders medewerking om hier uw bijdrage aan te leveren. Zoals boven geschetst zijn wij in de bijzondere omstandigheid dat we een groot aantal vrijwilligers hebben die dit allemaal met veel enthousiasme organiseren, regelen en up to date houden.

We zien u graag in onze kantine, en mocht u eens achter de bar willen of in de keuken willen helpen staan wij graag klaar om u alle aspecten te laten zien om u enthousiast te maken om als vrijwilliger toe te treden.
Meld u aan op bar@ckvnieuwerkerk.nl

Tot ziens in onze kantine!