Beheer Commissie

De Beheer commissie bestaat uit 6 commissie leden die de organisatie inregelen en zij worden ondersteund door diverse oproep krachten van CKV Nieuwerkerk.

Voorzitter Aat de Groot 06-20370898 E-mail
Algemeen lid Aad Ter Maten
Algemeen lid Leo Karreman
Algemeen lid Anno de Vent
Algemeen lid Tom van den Enden

Schoonmaak Commissie
Algemeen lid Anja Both
Algemeen lid Yolanda van den Enden

Oproep krachten : Diverse dames en heren voor een helpende hand bij de uit te voeren taken.

Doelstelling beheer commissie:
  • Het beheren en goed onderhouden van onze kantine, de zaal en de velden op locatie De  Kleine Vink zodat alle leden en gasten alle faciliteiten zo optimaal en plezierig mogelijk kunnen gebruiken. Daarbij een gezellige uitstraling geven aan het gebouw ( intern en extern ) om het verenigingsgevoel optimaal te houden.
  • In samenwerking met de leden en met de overige commissies binnen de vereniging de wensen van de leden en commissies beheren, uitvoeren, onderhouden en eventueel aankopen. Mits deze uiteraard de goedkeuring genieten van de gehele vereniging.
  • Alle materialen welke nodig zijn voor het goed draaien van de vereniging op gebied van sport, spel en recreatie kunnen via de Beheer commissie aangevraagd worden.
Contactgegevens :

Als u vragen heeft over de Beheer commissie stelt u deze aan : beheer@ckvnieuwerkerk.nl

Als u dringende beheerszaken heeft kunt u bellen met Aat de Groot. Tel :  06-20370898

Algemeen :

Ziet u onoverkomelijkheden in en/of rondom De Kleine Vink dan horen wij het graag.
Wij zullen spoedig de nodige acties ondernemen en u terugkoppeling geven.

!! Gebruik onze Kleine Vink alsof het uw 2e Thuis is !!