Kampioenen update 7 oktober

Datum: 07-10-2020 09:26

Ook zaterdag 3 oktober, dinsdag 6 en woensdag 7 oktober konden er weer een aantal Nieuwerkerkse jeugdteams kampioen worden in de eerste helft van de veldcompetitie. Helaas zonder publiek langs de lijn. Maar laten we blij zijn dat we nog mogen sporten! De JTC probeerde er voor elk team toch nog een feestje van te maken! En we hebben er weer een paar kampioenen bij! Hieronder lees je welke teams kampioen zijn geworden en wie er nog kampioen kan worden! Gefeliciteerd en succes allemaal!

Nieuwerkerk/JDriven E9
speelde zaterdag de kampioenswedstrijd tegen concurrent KCC E4. KCC E4 stond maar twee punten achter Nieuwerkerk op de ranglijst. Daar was in de kampioenswedstrijd niks van te merken. Nieuwerkerk E9 was ijzersterk en won met maar liefst 12-0! Heel goed gedaan! Na vijf wedstrijden 10 punten en dus de terechte kampioen. Zaterdag de afsluiter thuis tegen Vriendenschaar E2.

Nieuwerkerk/JDrive E6
moest zaterdag op bezoek bij RWA E3. Ongeslagen en natuurlijk veel zin in de kampioenswedstrijd. En natuurlijk met wat publiek, want de chauffeurs mochten wel langs de lijn aanmoedigen. Dat heeft geholpen want de E6 won haar kampioenswedstrijd met 3-8. Ook vijf gewonnen wedstrijden en dus de terechte kampioen! Super knap gedaan!

Nieuwerkerk/Van Loon D2
ging zaterdag op herhaling. Nadat vorige week de kampioenswedstrijd tegen KOAG D1 in een 13-13 gelijkspel was geëindigd moest het nu gebeuren in Moordrecht. Daar was IJsselvogels D1 de tegenstander. Dit keer ging het helemaal goed en won de D2 met 6-10 van de D1 van de buren. Heel erg goed gedaan. Nu 9 punten uit 5 wedstrijden en dat in een poule met KOAG D1 en IJsselvogels D1. Gefeliciteerd D2!

Nieuwerkerk/Visser C2
maakte het zaterdag wel heel spannend in haar kampioenswedstrijd. Tegen Valto C2 wilde de bal maar niet in de korf. Gelukkig had de tegenstander daar ook last van. Het werd uiteindelijk 2-2. Een rare uitslag natuurlijk maar het mocht de pret niet drukken. Kampioen! 9 punten uit vijf wedstrijden en een voorsprong van 3 punten op RWA C2. Gefeliciteerd C2. Zaterdag in Rhoon nog maar flink scoren in de laatste wedstrijd tegen RWA.

Nieuwerkerk/Jumbo A3 is dinsdagavond 6 september ook kampioen geworden! De uitwedstrijd tegen OZC A2 was al twee keer uitgesteld, maar dinsdagavond was het dan echt zover. In een nat Rotterdam en op een glibberig veld werd met 3-5 gewonnen. Daarna natuurlijk een klein feestje op het veld. Vier gewonnen wedstrijden en nu nog twee te gaan tegen OZC en IJsselvogels A2. Gefeliciteerd A3 en succes met het afronden van de veldcompetitie.

Woensdagmiddag 7 oktober speelden twee F-teams hun kampioenswedstrijd. Eerst Nieuwerkerk/Open Maatwerk F3. Zij speelden in Den Haag de kampioenswedstrijd tegen Achilles F1. Er werd met 4-7 gewonnen en daardoor is de F3 kampioen! 8 punten uit vijf wedstrijden en een voorsprong van 3 punten op Achilles. Zaterdag afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Refleks. Daar werd uit nog van verloren. Nu bij de feestwedstrijd maar revanche nemen. Gefeliciteerd F3!

Later op de woensdagmiddag speelde Nieuwerkerk/Open Maatwerk F1 in Pijnacker de kampioenswedstrijd tegen Avanti F1. De F1 werd ook kampioen! Na de 7-4 thuisoverwinning op Avanti werd het dit keer maar liefst 2-16 voor Nieuwerkerk F1. Het laat zien hoe goed de ploeg is gegroeid de afgelopen weken. Super goed gedaan en gefeliciteerd! Alles gewonnen tot nu toe en dus de terechte kampioen! Mooie kampioensshirts van de coach gekregen, gaaf!

Inmiddels dus al 10 kampioenen bij de jeugd van CKV Nieuwerkerk: de F3, F1, E9, E6, E5, E1, D4, D2, C2 en A3. Wat kunnen we nog meer verwachten?

Nieuwerkerk/Open Maatwerk F5
doet het nog altijd heel goed. Zes punten uit drie wedstrijden. We gaan jullie in de gaten houden!

Nieuwerkerk/Van Loon D5 staat na 5 wedstrijden aan kop van de ranglijst met 8 punten. Olympia D2 staat 1 punt achter Nieuwerkerk maar moet nog een wedstrijd inhalen. Zaterdag 10 oktober is het om 9.30u Olympia D2 – Nieuwerkerk D5 in Spijkenisse. Dat is de kampioenswedstrijd voor de D5. Winnen betekent kampioen! Dat wordt niet makkelijk want vorige keer was Olympia met 3-12 te sterk. Maar je weet het nooit! Succes D5!

Nieuwerkerk/Inizio B3
speelt nog twee spannende wedstrijden. Momenteel een derde plek met 5 punten uit vier wedstrijden. Vitesse B3 heeft 6 uit 5 en PKC B4 7 uit 4. Zaterdag speelt de B3 uit bij Vitesse en woensdag 14 oktober thuis tegen PKC. Twee keer winnen is kampioen. Succes B3!

Nieuwerkerk/Inizio B2 staat na 5 wedstrijden bovenaan met 6 punten. Twee keer verloren maar in deze spannende poule is alles mogelijk. Vriendenschaar B1 staat op 5 punten met vier wedstrijden. IJsselvogels heeft 5 uit 5. Zaterdag speelt de B2 thuis tegen Vriendenschaar om 11:30u. Winst betekent kampioen! Succes B2.