Sponsors bedankt!

Datum: 03-06-2020 09:37

Het blijven vreemde tijden voor onze club. We hebben prachtige zomerse weekenden achter de rug. Weekenden waarin we natuurlijk graag van half 9 in de ochtend tot half 9 in de avond met iedereen op de Kleine Vink hadden willen doorbrengen. Kijken naar spannende en leuke korfbalwedstrijden, kletsen met vrienden en vriendinnen en genieten van de zon en een drankje. Helaas heeft het niet zo mogen zijn, maar er volgen op zeker betere tijden! er wordt al weer lekker gekorfbald door onze leden en dat is een mooie eerste stap.

Ook voor onze gewaardeerde sponsors zijn dit natuurlijk vervelende en misschien ook wel onzekere tijden. Deze hele crisis zorgt voor onverwachte veranderingen in de bedrijfsvoering van onze sponsors. Soms doen zich wellicht mooie kansen voor, maar natuurlijk zal het ook gebeuren dat 2020 een veel minder goed jaar zal zijn dan het bedrijf had ingeschat.

Uiteraard denken wij aan onze sponsors en voelen wij met hen mee! We willen op deze manier laten weten dat we enorm trots op ons sponsorbestand zijn en dat we elke sponsor enorm dankbaar zijn voor hun steun aan CKV Nieuwerkerk.

Voor alle sponsors geldt natuurlijk: blijf allemaal gezond en we hopen dat het goed gaat met jullie bedrijf!

PR-cie CKV Nieuwerkerk