Wij kunnen niet wachten....!

Datum: 27-12-2020 20:17

In september van dit jaar hebben we er een aantal keer toch van mogen genieten met elkaar! Een heerlijk middagje Kleine Vink. De zon scheen regelmatig. De spelers van Nieuwerkerk 1 waren aan het shinen. En iedereen was blij om elkaar te zien en om elkaar te kunnen spreken. Uiteraard zoveel mogelijk op gepaste afstand. Maar het was fijn om bij Nieuwerkerk langs de lijn te zijn!

Wij kunnen niet wachten om dit soort middagen weer met elkaar te kunnen beleven. En we zitten op de achtergrond ook niet stil! Dankzij vier sponsors hebben we deze mooie sta-tafels aangeschaft voor ons buitenterras.

Zie je ons al weer staan? Langs de lijn. Lekker positief brallen met een goudgele rakker in onze handen! Of natuurlijk gewoon een colaatje. Ook die kunnen op deze prachtige tafels staan.

We zijn Blok Hoveniers, Alfa accountants en adviseurs, Knaap Bouwbedrijf en Arie de Koning heel erg dankbaar voor deze mooie uitbreiding van ons terrasmeubelen!

We hopen elkaar te treffen in april of zoiets! Houd vol!