CKV Nieuwerkerk presenteert nieuwe selectiesponsors

Datum: 03-12-2018 15:04

Zaterdag 24 november heeft de PR-commissie van CKV Nieuwerkerk vol trots de nieuwe selectiesponsors van de club gepresenteerd. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Groen Geel werden de selectiesponsors voorgesteld aan het publiek en bedankt voor het vertrouwen. Nieuwerkerk is met de sponsors Alfa Accountants en Adviseurs, Blok Hoveniers, Evolve IP, Hess uitvaartzorg en Knaap Maatwoningen een sponsorovereenkomst aangegaan voor drie seizoenen. Een fantastische impuls voor de club en we kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe blij we met onze sponsors zijn. Dankzij hen loopt de selectie met ingang van dit jaar in de nieuwe prachtige kleding van Erima.

Voorafgaand aan de wedstrijd Nieuwerkerk 1 - Groen Geel 1 gingen de leden van de PR-commissie en de nieuwe sponsors met elkaar uit eten in Nieuwerkerk. Tijdens dit gezellige samenzijn maakten de sponsors niet alleen kennis met de club maar ook met elkaar. Vervolgens snel door naar sporthal De Kleine Vink, want nog voor de wedstrijd werden de sponsors voorgesteld in een bomvolle sporthal.

Arjan Dijkshoorn (Alfa Accountants en Adviseurs), Peter Blok (Blok Hoveniers), Arjen Hess (Hess uitvaartzorg) en Kristian v.d. Knaap (Knaap Maatwoningen) namen plaats op de middenstip en werden door CKV-voorzitter Alfred Huijser toegesproken. Huijser bedankte de sponsors voor hun vertrouwen in de club en gaf aan hoe blij CKV Nieuwerkerk moet zijn met zulke sponsors. Uit handen van de overige PR-leden ontvingen zij een bos bloemen en van het publiek en de selectie een groot applaus.

Vervolgens namen de sponsors plaats op de tribune om daar te genieten van een prachtige korfbalwedstrijd. Het resultaat tegen Groen Geel was natuurlijk prachtig met een onverwachte 25-18 zege voor Nieuwerkerk. Maar het was nog lang niet zo mooi als dit prachtige resultaat van de PR-commissie. Vijf selectiesponsors voor de komende drie jaar! We vertrouwen op een mooie samenwerking. Het was mooi om te zien dat drie van de vijf selectiesponsors zaterdag alweer op de tribune in Kamerik zaten. Die samenwerking lijkt wel te klikken dus!

Binnenkort meer sponsornieuws over de C- en D-teams van onze mooie club.

PR-cie CKV Nieuwerkerk