Pensionada gezocht door CKV

Datum: 22-05-2019 21:17

Ben jij gepensioneerd? Of heb je misschien wat tijd over?

Korfbalvereniging CKV Nieuwerkerk is op zoek naar pensionada of naar mensen die misschien wat tijd over hebben. We zouden het namelijk heel fijn vinden als een klein groepje mensen zich kan bekommeren om ons complex De Kleine Vink. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende klusjes als vuilnisbakken legen na een speelweekend, onkruid wieden dat rondom de sporthal en de parkeerplaats staat, reclameborden even recht schuiven na een winderige zondag etc etc.

Bij veel clubs in de regio zien we dat een groepje pensionada dit op zich neemt en bijvoorbeeld maandagmorgen met elkaar afspreekt voor een kop koffie in de kantine, daarna even de handen uit de mouwen steekt, gezellig het weekend met elkaar doorneemt en ondertussen de geliefde korfbalclub een grote dienst bewijst.

Zouden we dit bij CKV Nieuwerkerk ook voor elkaar kunnen krijgen? Lees je dit en denk je, dit is wel wat voor mij!?

Neem dan even contact met de beheers-cie van CKV Nieuwerkerk via beheer@ckvnieuwerkerk.nl

Alvast bedankt!