Kampioenen en kampioenskandidaten

Datum: 14-10-2018 12:08

De jeugdkampioenen van het veldseizoen 2018/2019 zijn bekend! Zaterdag 6 oktober werden Nieuwerkerk F1, E7, E4, E2, E1 en C2 al kampioen. Zaterdag 13 oktober kwamen daar Nieuwerkerk E8 en D1 nog bij. Allemaal gefeliciteerd! Hieronde nog wat foto's van de kampioenen. Zaterdag, in de rust van de wedstrijd Nieuwerkerk 1 - Swift 1, vond er een kampioenparade plaats voor de 8 jeugdkampioenen van CKV Nieuwerkerk! Een mooi en leuk moment voor de kampioenen!

Nieuwerkerk F2: helaas
Nieuwerkerk F2 verloor zaterdag de spannende kampioenswedstrijd tegen Korbis F1 helaas met 5-6. Wel heel goed gedaan hoor. Korbis F1 is de kampioen, gefeliciteerd.

Nieuwerkerk F1 – KCC F1 12-4 en kampioen!

Nieuwerkerk F1 heeft 6 oktober haar kampioenswedstrijd tegen buur KCC F1 met 12-4 gewonnen! Heel goed kanjers! Gefeliciteerd Jinte, Jonah,Luuk, Puk en Rens en natuurlijk ook coach Suzanne! De laatste wedstrijd werd Vriendenschaar nog met 0-25 verslagen. Zes wedstrijden gewonnen en 108 doelpunten gemaakt!

Nieuwerkerk E8 – kampioen
Nieuwerkerk E8 speelde zaterdag haar kampioenswedstrijd tegen Korbis E5. Met lekker veel publiek langs de lijn werd het een echte spannende wedstrijd. Nieuwerkerk E8 won met 5-3 en werd zo kampioen! 10 punten uit zes duels! Heel goed gedaan van de spelers van Simone en Lalita. Gefeliciteerd Milan, Esmee, Evy, Daniel, Ninthe en Ruben! De kampioensfoto volgt.

Nieuwerkerk E7 Kampioen!
Nieuwerkerk E7 is kampioen! De kampioenswedstrijd in Zoetermeer op 6 oktober werd met 3-8 van Meervogels F5 gewonnen. Gefeliciteerd! Kampioenen! Feest voor Amy, Bas, Niek, Siem, Tessa en Ymke en voor de trotse coaches Frank en Martijn. Ook de laatste wedstrijd tegen Weidevogels E4 werd nog met 9-1 gewonnen.

Nieuwerkerk E4: kampioen!
Nieuwerkerk E4 is zaterdag 6 oktober zeer overtuigend kampioen geworden! In Waddinxveen werd Korbis E4 met maar liefst 2-19 verslagen. Ook de laatste wedstrijd afgelopen zaterdag werd met 7-5 gewonnen van Weidevogels E2. Daardoor is de E4 ongeslagen met 12 punten kampioen geworden! Het doelsaldo is ook mooi, 90 gescoord en 17 doelpunten tegen. Heel goed gedaan! Ashlee, Esmay, Martijn, Norah en Tycho en hun coaches Matthijs en Mark.

Nieuwerkerk E2 kampioen!

Nieuwerkerk E2 blijft maar winnen. Ook de laatste wedstrijd tegen Maassluis E2 werd met 11-3 gewonnen. Zes wedstrijden gewonnen en dik verdiend kampioen! Heel goed gedaan en gefeliciteerd Carlijn, Caynee, Leon, Rosanne en Senna en coaches Andre en Diederich!

Nieuwerkerk E1: kampioen!
De E1 vierde zaterdag feest in de thuiswedstrijd tegen OZC E1. Ook deze wedstrijd werd met 10-3 gewonnen waardoor de E1 met een 100% score kampioen is geworden!  Heel erg goed! Gefeliciteerd Bart, Famke, Helena, Jip en Mattias! Ook goed gedaan coaches Lion en Arjan!

Nieuwerkerk D4 – helaas
Nieuwerkerk D4 verloor zaterdag de kampioenswedstrijd met 1-12 van Vriendenschaar D2. Zij werden dan ook de terechte kampioen, gefeliciteerd.

Nieuwerkerk D3 – helaas
Nieuwerkerk D3 verloor zaterdag helaas met 4-3 de spannende kampioenswedstrijd van Nexus D1. Maassluis D2 werd kampioen door te winnen van Eureka D1, gefeliciteerd.

Nieuwerkerk D1 – kampioen!
Nieuwerkerk D1 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd tegen de directe concurrent Vitesse D1. Na een moeizame start was Nieuwerkerk duidelijk de betere ploeg. Het team van coaches Marlies, Masja en John won dan ook met een mooie 13-6 overwinning. Heel goed gedaan. Met 11 punten uit zes duels kampioen in de D-hoofdklasse. Gefeliciteerd Raph, Renske, Taco, Britt, Lana, Shayn, Kenzo, Isabel, Matthijs en Lise!

Nieuwerkerk C4 – helaas
Nieuwerkerk C4 kwam zaterdag niet in actie. ONDO C3 wel en zij werden kampioen door te winnen. Nieuwerkerk C4 kan Ondo niet meer inhalen, dus gefeliciteerd ONDO.

Nieuwerkerk C2 – kampioen!
Nieuwerkerk C2 won donderdagavond 4 oktober  met 10-4 van Nikantes C1. Daardoor was de thuiswedstrijd op 6 oktober tegen Maassluis C2 de kampioenswedstrijd! Weer waren de twee teams aan elkaar gewaagd en net als uit werd het gelijk. Dat was genoeg! Nieuwerkerk C2 werd kampioen. Gefeliciteerd coaches Pieter en Rene en natuurlijk de kampioenen: Jill, Daan, Veronique, Merel, Jesse, Louke, Isa, Tim, Luna en Marten! Goed gedaan. Ook de laatste wedstrijd bij Nikantes C1 werd nog met 2-9 gewonnen.