Nieuwerkerk A1 naar bekerfinale

Datum: 15-05-2019 10:13

Nieuwerkerk A1 heeft een prestatie van formaat geleverd. In de halve finale van het bekertoernooi van het district Zuid West werd donderdagavond favoriet DeetosSnel A1 met 19-16 verslagen. Een hele knappe prestatie van de ploeg van coaches Kevin en Matthijs. In de Hoofdklasse had Nieuwerkerk eerder dit seizoen al twee keer verloren van DeetosSnel. In de beker lukte het dus wel. Door deze mooie overwinning is de bekerfinale behaald.

De finale staat gepland op woensdag 5 juni op het terrein van RWA in Rhoon. Tegenstander in deze finale is het sterke KCC A1.

Op 5 juni zijn helaas veel spelers van Nieuwerkerk afwezig in verband met examenreizen. We gaan dus een verzoek indienen bij het KNKV om de wedstrijd te verplaatsen.

JTC CKV Nieuwerkerk