Kampioen Nieuwerkerk D3 won zaterdag ook haar laatste wedstrijd tegen concurrent Dordrecht D1. Het werd 9-7 voor de D3 dat daardoor met 24 punten alleen bovenaan eindigt! Alle wedstrijden werden dit zaalseizoen gewonnen! Heel erg knap! Medailles, diploma's en confetti voor de laatste zaalkampioen van CKV Nieuwerkerk!

Nieuwerkerk D1 naar het NK D-hoofdklasse!

Na de 17-11 zege op PKC D1 heeft Nieuwerkerk D1 zich geplaatst voor deelname aan het Nederlands kampioenschap voor de D-hoofdklasse! Op zaterdag 17 maart doen de pupillen van Babette, Koen, Marlies en Tijn mee met de absolute top van Nederland! Een super prestatie! Na het winnen van de Zuid Holland Korfbalcup een toetje van jewelste op dit toch al zo prachtige zaalseizoen. Nieuwerkerk D1 verloor deze zaalcompetitie twee keer van het sterke Fortuna. De andere 12 wedstrijden werden allemaal gewonnen en daardoor is Nieuwerkerk een van de drie beste nummers twee. Samen met LDODK D1, De Meeuwen D1, Dindoa D1, Groen Geel D1, Koog Zaandijk D1, Fortuna D1 en Vitesse(B) D1 strijdt Nieuwerkerk D1 daardoor volgende week om het Nederlands kampioenschap! Dit toernooi wordt gespeeld in Koog aan de Zaan en begint om 11.00u.

Nieuwerkerk D3 is kampioen!

Na een 5-11 zege op Eureka D1 is Nieuwerkerk D3 ongeslagen kampioen geworden! Na 11 wedstrijden heeft de ploeg van coaches Jake en Petra een 100% score van 22 punten! Heel erg knap! We feliciteren Bas, Diederik, Jurre, Tiemen, Tijn, Esther, Laura, Maud, Merel, Naomi en Aniek!

Datum: 05-03-2018 11:16

Nieuwerkerk D4 ongeslagen kampioen

Zaterdag 3 maart speelde kampioen Nieuwerkerk D4 haar feestwedstrijd. Tegen PKC D4 werd met 6-3 gewonnen. Daardoor heeft Nieuwerkerk D4 al elf wedstrijden op rij gewonnen! Een meer dan terechte kampioen. Na de wedstrijd werd de ploeg in het zonnetje gezet door de JTC. Medailles en een diploma voor de kampioenen. Felicitaties voor de coaches Lalita en Kim en natuurlijk de spelers Emma, Anisha, Eshana, Sharity, Sophie, Berend, Lucas, Jonathan, Manuel en Matthe!

Nieuwerkerk E3 kampioen

Zaterdag 17 februari is Nieuwerkerk E3 kampioen geworden door een 6-1 zege op ONDO E5. Door deze overwinning heeft de ploeg van coaches Rob Brinkman en Arnaud v.d. Knaap nu 18 punten uit 10 duels. Futura E3 kan nog op gelijke hoogte komen (nu 14 uit 10) maar dan eindigen beide teams samen bovenaan. De laatste twee wedstrijden van het seizoen zijn tegen ....... Futura E3.

De kanjers Sam, Leon, Thomas, Stijn, Marloes en Lieneke wonnen hun eerste zes wedstrijden van het zaalseizoen. Daar zaten spannende wedstrijden tussen (6-5, 7-6, 3-4). In speelronde zeven verloor de E3 uit bij Avanti in Pijnacket met 10-7. De E3 pakte de draad weer op door te winnen van DES E1 (6-5) en Weidevogels E3 (4-12). Zaterdag kwam ONDO op bezoek en zij werden dus met 6-1 verslagen. Feest voor de spelers en de coaches. Coach Arnaud was helaas ziek, maar zal ook erg trots zijn op zijn spelers. Gefeliciteerd Nieuwerkerk E3! De derde jeugdkampioen van CKV Nieuwerkerk deze zaalcompetitie!

Nieuwerkerk F5 is de eerste kampioen!
Nieuwerkerk F5
is zaterdag 3 februari de eerste kampioen geworden! Gefeliciteerd kanjers! De uitwedstrijd bij concurrent DeetosSnel F2(!!) werd een hele spannende en leuke wedstrijd die uiteindelijk met 10-12 werd gewonnen door Nieuwerkerk F5. Coach Gerda is erg trots op haar spelers. De F5 heeft alle wedstrijden gewonnen nu (18 punten) en laat de concurrentie ver achter zich. Knap.

Gefeliciteerd; Elize Steller, Lotte Wondergem, Linde van der Knaap, Thom Havenaar en Rens Klippel en coach Gerda van der Knaap. Het was vanmorgen een spannende wedstrijd tegen de nummer twee: DeetosSnel F2, met een schitterende overwinning van 10-12. Alle tegenstanders in de poule waren aan het elkaar gewaagd, en dat maakt dit kampioenschap heel bijzonder. 9 wedstrijden - 18 punten, met nog 3 wedstrijden te gaan en nu al niet meer in te halen. Klasse van deze jonge ploeg.

C1 is kampioen
Nieuwerkerk C1 is zaterdag 10 februari door de 16-8 zege op Korbis C1 kampioen geworden. De C1 promoveert daardoor naar de C-hoofdklasse en doet mee aan het districts-NK op zaterdag 17 maart in Harderwijk. Elders op de website meer over de C1.

JTC CKV Nieuwerkerk