Vlaggenparade Nieuwerkerk 1

Datum: 02-11-2019 16:08

Afgelopen zaalseizoen is het sfeerteam van CKV Nieuwerkerk gestart met enkele sfeeracties. Een van die acties wordt dit seizoen voortgezet en dat is de "vlaggenparade".
Bij het oplopen van de spelers nemen ongeveer acht jeugdspelers plaats op het veld met een mooie blauwe-zwarte vlag in hun hand waarmee wordt gezwaaid voor, tijdens en nadat de spelers zijn opgelopen. Dit was vorig jaar een prachtig gezicht.

De spelers van onderstaande D- en C-teams worden van harte uitgenodigd om die avond in hun clubtenue aanwezig te zijn en de vlaggen te dragen.

Za 7 december: Nieuwerkerk C3
Za 11 januari: Nieuwerkerk D3
Za 25 januari: Nieuwerkerk C2
Za 8 februari: Nieuwerkerk D2
Za 7 maart: Nieuwerkerk D5

Het verzoek aan de coaches van deze teams om in de week voorafgaand aan de wedstrijd te informeren of er voldoende spelers aanwezig zijn (8 spelers).
Zo niet, graag doorgeven aan de PR-commissie via pr@ckvnieuwerkerk.nl

Bedankt allemaal voor jullie medewerking en de kinderen wensen we uiteraard veel plezier!