Visser Elektrotechniek shirtsponsor alle C-teams

Datum: 14-01-2019 12:35 null

Met het aangaan van een sponsorovereenkomst met Visser Elektrotechniek is een grote wens van de PR-commissie in vervulling gegaan. Shirtsponsor Visser Elektrotechniek sponsort namelijk de komende drie jaar de gehele C-lichting van CKV Nieuwerkerk. Alle C-aspiranten dragen zo hetzelfde prachtige shirt dat is voorzien van het logo van Visser Elektrotechniek. Zaterdag werd deze nieuwe shirtsponsor voorgesteld op de middenstip van een volle Kleine Vink. Maarten Visser stond niet alleen, want alle C-spelers stonden om hem heen in hun nieuwe shirt.

Een mooi moment zaterdag dus voor de sponsor en de PR-commissie. Nadat het eerste contact met Maarten Visser was gelegd in de zomer duurde het wel even voordat alle shirts eindelijk binnen waren. Het siert onze nieuwe sponsor dat hij altijd positief en begripvol bleef. We zijn Maarten hiervoor erg dankbaar en mede hierop vertrouwen we op een zeer fijne samenwerking tussen CKV Nieuwerkerk en Visser Elektrotechniek.

Visser Elektrotechniek is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Het bedrijf ontwerpt, realiseert en onderhoudt hoogwaardige installaties. Het enthousiaste team van Visser Elektrotechniek maakt met licht en energie van iedere ruimte een unieke beleving. Neem vooral even een kijkje op:

De dochter van Maarten Visser speelt in de C4 van CKV Nieuwerkerk. Maarten wilde graag haar team sponsoren maar hij dacht ook gelijk aan het grotere geheel. Zo kwamen de PR-commissie en Maarten tot een overeenkomst om alle C-teams van de club te sponsoren. Voor de C-aspiranten een unieke sponsoring die in de lijn ligt met de F-pupillen (Easy Container Service), de E-pupillen (Jdriven) en sinds kort ook de D-pupillen (Van Loon Plantdecoratie).

We zijn Maarten zeer erkentelijk voor de fijne samenwerking de afgelopen periode en zijn geduld. Het leidde tot een prachtig resultaat. De shirts zien er fantastisch uit en zaterdagavond was voor spelers, sponsors en PR-cie een mooi moment. In een bomvolle sporthal werd Maarten Visser in de rust van de wedstrijd Nieuwerkerk 1 – DSC 1 op de middenstip bedankt. De spelers van de C1 tot en met C4 stonden om hem heen om ook hun dankbaarheid te tonen. We wensen alle C-spelers veel plezier in hun mooie Visser-shirts en hopen Maarten Visser nog vaak langs de lijn te zien bij de C-teams en het eerste.

PR-cie CKV Nieuwerkerk