Van de barcommissie

Datum: 25-10-2014 23:48

Regelmatig krijgt de barcommissie vragen over de indelingen van teams (leden) over het invullen van een bardienst. De vereniging doet zijn uiterste best om een gastvrije en aangename plek te zijn, waar iedereen gedurende de gehele dag wat te drinken  en / of eten kan halen. We willen graag dat iedereen nog wat kan nuttigen, ook als er teams terug komen van uitwedstrijden. Daarvoor zijn we, naast de vaste barmedewerkers, aangewezen op de hulp van ouders en leden. De barcommissie streeft een eerlijk en transparant rooster na, waarbij ieder team even vaak wordt ingeroosterd. Bij het maken van de roosters wordt rekening gehouden met de uit wedstrijden en bij thuiswedstrijden proberen we zoveel mogelijk aansluitend te roosteren met tijd voor douchen en omkleden.
Voor ieder team zal in iedere periode (veld, zaal, veld) een aantal bardiensten geroosterd worden van 2 uur.  Daarbij wordt ook rekening gehouden met het aantal teamleden dat gevraagd wordt om te helpen.
Welke teamleden invulling geven aan een bardienst, is geheel voor het team om in te vullen.
Wil je als team specifiek op een bepaalde datum bar draaien of juist op een bepaalde datum niet? Laat het weten via bar@ckvnieuwerkerk.nl

Juist met de hulp van ieder team kunnen we de kantine open hebben voor al onze leden!

Namens de barcommissie, Lia en Ruud