Van Loon Plantdecoratie shirtsponsor van alle D-teams

Datum: 15-01-2019 23:40 null

Eerder deze week al een nieuwsbericht over de nieuwe shirtsponsor van alle C-teams. Daar bleef het afgelopen zaterdag niet bij! Nog meer goed nieuws dus vanuit de PR-commissie. Ook voor alle D-teams hebben we namelijk een nieuwe shirtsponsor. Van Loon Plantdecoratie siert de komende jaren de shirts van alle D-pupillen. Ook Erik van Loon en Gerard Slingerland waren zaterdag namens Van Loon Plantdecoratie aanwezig. In de rust van Nieuwerkerk 1 – DSC 1 werden zij ook in het zonnetje gezet op de middenstip van sporthal de Kleine Vink.

De dochter van Erik van Loon speelt in de D3 van CKV Nieuwerkerk. Voor Van Loon Plantdecoratie een mooi aangrijpingspunt om niet alleen dit team maar alle vier de D-teams van CKV Nieuwerkerk te sponsoren. Fantastisch nieuws voor CKV Nieuwerkerk. De D-teams hebben daardoor nu allemaal hetzelfde Erima-shirt dat ook nog eens is voorzien van het mooie logo van Van Loon Plantdecoratie.

Van Loon Plantdecoratie is gevestigd aan de Albert van ’t Hartweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het bedrijf richt zich op het maken van plantenarrangementen en potplantcombinaties. Tot de afnemers behoren onder meer bloemisten, tuincentra en foodretailorganisaties. Van Loon voert een breed assortiment planten, die door eigen inkoop op veilingen en afspraken met kwekers worden ingekocht. Voor meer informatie over onze nieuwe shirtsponsor: http://www.vanloonplantdecoratie.nl/

Namens Van Loon Plantdecoratie waren Erik van Loon en Gerard Slingerland aanwezig bij de wedstrijd Nieuwerkerk 1 – DSC 1. Net als Maarten Visser werden zij in de rust van deze wedstrijd naar de middenstip geroepen en bedankt door de PR-commissie. De kinderen van de D-teams stonden gehuld in hun prachtige nieuwe shirts om de sponsors heen. Ook de teams zijn natuurlijk heel blij met hun nieuwe shirt.

De PR-commissie is zeer content met Van Loon Plantdecoratie als nieuwe shirtsponsor en vertrouwt op een mooie samenwerking tussen club en sponsor. Nogmaals onze dank aan Erik van Loon voor de prettige samenwerking in de afgelopen periode en voor het gestelde vertrouwen.

PR-commissie CKV Nieuwerkerk