VAN DE FLU(I)TCOMMISSIE: TRANSFER

In de wereld van het korfbal is het deze tijd heel normaal om transfernieuws te plaatsen op de site. Uiteraard gaat het dan vaak over spelers en speelsters. Gelukkig hebben we dit keer een andere transfer!

De flu(i)tcommissie is blij te melden dat Nars Schram vanaf volgend seizoen zal gaan fluiten voor CKV Nieuwerkerk.
Nars stelt zich hieronder aan jullie voor:

Mijn eerste korfbalvereniging was de Haagse Korfbal Club Hou Stand, waarvan ik lid werd toen ik 13 jaar was. Vanaf mijn 17e jaar ben ik actief als scheidsrechter. Nadat Hou Stand is opgehouden met bestaan, ben ik begin jaren ’90 overgestapt naar het Haagse “Ready”. Twee jaar later ben ik overgestapt naar een korfbalvereniging in mijn woonplaats, te weten het Rotterdamse W.I.O.N., waarbij ik 26 seizoenen heb gespeeld en gefloten. Naast het spelen en fluiten, ben ik ook vele jaren, en met veel plezier, actief geweest als trainer/coach van diverse jeugdteams.
Mijn echtgenote, die ik ooit heb leren kennen bij Hou Stand, en dochters, hebben ook een korfbal achtergrond. Mijn jongste dochter, Melissa, speelt nog steeds bij W.I.O.N..
Vanaf komend seizoen hoop ik mijn 40ste jaar als scheidsrechter te kunnen invullen bij en voor mijn nieuwe vereniging, Nieuwerkerk! Aldaar hoop ik vele zaterdagen één of twee jeugdwedstrijden te kunnen fluiten en daarnaast ook enkele “neutrale” wedstrijden voor het K.N.K.V. te kunnen leiden.

Namens de scheidscommissie heetten we Nars van harte welkom!

Met deze transfer en het nieuws dat Frank en Jordy volgend seizoen full time zullen gaan fluiten zal de last van de Rompregeling weer beter verdeeld worden.

Natuurlijk kunnen we altijd wat hulp gebruiken. Voor info: jordyheuvelman@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Jordy Heuvelman