Trainingsschema vanaf 29 juni

Beste leden van CKV-Nieuwerkerk,

Ons reguliere trainingsschema loopt tot en met zaterdag 27 juni 2020. De afgelopen weken hebben wij bij de teams geïnventariseerd of de teams de komende weken willen doortrainen, en zo ja, hoe vaak en tot wanneer. Dit heeft geresulteerd in een nieuw trainingsschema dat vanaf maandag 29 juni 2020 in zal gaan. Jullie vinden het nieuwe schema hier

Voor wat betreft de Corona Coördinatoren, (ook wel onze CoCo's genoemd!) geldt dat de trainers dit vanaf maandag 29 juni 2020 zelf zullen gaan verzorgen. Wanneer iedereen op het complex is sluiten we de poort van het complex, waardoor er niemand meer op het terrein komt tot 5 minuten voor het einde van de training. Vervolgens zorgt één van de trainers ervoor dat iedereen gereinigd en wel weer het complex verlaat. Voor de dinsdag en de donderdag zullen Lucinda en Marlies de Corona Coördinatoren zijn. Top dat jullie dit willen blijven doen!

Rest ons om alle CoCo's van de afgelopen weken te bedanken voor hun inzet, super dat jullie dit wilden doen!
Zonder jullie hulp hadden we niet kunnen trainen.

Voor iedereen die nog even doortraint, veel plezier de komende weken.
En voor iedereen die het genoeg vindt voor dit seizoen, geniet van je vakantie en tot volgend seizoen.

Sportieve groet, en blijf gezond!

De JTC