Trainer/coach Nieuwerkerk A1 gezocht

Voor het seizoen 2020-2021 is de JTC van CKV Nieuwerkerk op zoek naar een enthousiaste trainer/coach voor de A1-selectie.
Nieuwerkerk A1 speelt op het veld Hoofdklasse en in de zaal Overgangsklasse

De selectie bestaat uit een gemotiveerde spelersgroep met enerzijds spelers met meerdere jaren ervaring in de Hoofdklasse en anderzijds jonge talenten.

Een mooie uitdaging voor een ambitieuze en enthousiaste trainer/coach met een positieve uitstraling.

Voornaamste doelstelling is de spelersgroep uit te dagen. Zowel in het seizoen zelf als voor de te nemen stap naar de senioren-selectie. Een passende onkostenvergoeding wordt verstrekt.

Dus… ben jij die enthousiaste trainer/coach die staat te trappelen om dit team nog veel te leren?

Neem dan contact op met de JTC van Nieuwerkerk via jtc@ckvnieuwerkerk.nl en we nodigen je graag uit voor een gesprek.