Teamindelingen jeugd seizoen 2019/2020

Datum: 30-06-2019 21:07

Beste jeugdleden en ouders,

Zoals eerder aangekondigd, hebben we dit jaar de werkwijze om tot de nieuwe teamsamenstellingen te komen gewijzigd. Zo waren er geen (selectie)trainingen aan het einde van het seizoen, maar zijn de teams ingedeeld op basis van:

• Observaties van de coördinatoren in de JTC.
  • Evaluaties vanuit de trainers.
  • Overleg tussen coördinatoren onderling en trainers.
  • Observaties van een groep ervaren trainers/spelers uit de selectie/leden van het Technisch Hart die trainingen en wedstrijden hebben bezocht in de periode maart-mei.

Door de kinderen door meerdere personen en meerdere keren te observeren en de input van de trainers die de kinderen het hele jaar hebben gevolgd, heeft de JTC een goed en betrouwbaar beeld van elk kind. Maar uiteindelijk blijft het nog een enorm karwei. Immers we praten binnen de jeugd van Nieuwerkerk over maar liefst 33 jeugdteams! De puzzel is uiteindelijk gelegd en we zijn er dus uit! Alleen bij de A1 hebben we nog gekozen voor een selectieprocedure in augustus.

De teamindeling voor het nieuwe seizoen is hier te vinden.

In augustus beginnen de nieuwe teams met trainen. Data en tijden volgen uiteraard nog. Net als de trainer/coaches voor ieder team. Bij de F, E en D gaan we voor alle teams een tweede (gezamenlijk) trainingsmoment aanbieden. Ook daarover volgt nog meer informatie.

Gedurende het seizoen blijven we de kinderen goed volgen. Tussen veld en zaal houden we als JTC nog de optie open om enkele wijzigingen door te voeren. Soms noodgedwongen, omdat we door nieuwe aanmeldingen naar meer of andere teams gaan. Soms omdat een kind zich zo ontwikkelt en toe is aan een ander niveau.

Woensdag 3 juli van 19u tot 20u organiseerden de JTC en het Technisch Hart een inloopavond voor ouders.

Wij wensen jullie allemaal een fijne zomer!

JTC CKV Nieuwerkerk