Teambegeleiders selectie blijven ook

Datum: 05-02-2020 22:55 null

Weer goed nieuws uit de selectie

Nadat we al eerder bekend konden maken dat onze trainers Leon, Jan en Tom ook volgend jaar bij Nieuwerkerk werkzaam zullen zijn, kunnen wij nu melden dat ook de teammanagers Tom v.d. Enden en Edwin Dibbets hebben aangegeven volgend seizoen beschikbaar te blijven.

Deze twee gewaardeerde teammanagers doen een heleboel zaken rondom de spelersgroep en tijdens de wedstrijden van de selectie.

Zij zorgen er eigenlijk voor dat de spelers en coaches zich werkelijk nergens druk om hoeven te maken, dat zij zich alleen maar bezig hoeven te houden met de trainingen en de wedstrijd. Denk hierbij aan al het papierwerk, de kleding etc.

Verder zijn deze mannen ook verantwoordelijk voor de statistieken die iedere wedstrijd worden bijgehouden. In het huidige topkorfbal onmisbaar en een onderdeel waar met Nieuwerkerk, met behulp van Edwin en Tom, nog zeker stappen kunnen en willen maken.

We zijn als vereniging dan ook erg blij dat Edwin en Tom volgend seizoen hun functie bij deze prachtige groep blijven vervullen.