Team van de week zaalseizoen 2019/2020

Datum: 31-10-2019 09:26

Op zaterdag 16 november gaat de zaalcompetitie  voor de selectie van start en mogen de E en F pupillen bij de thuiswedstrijden oplopen met de spelers van Nieuwerkerk 1. Een fantastische ervaring voor alle kinderen en trotse familieleden! In de donkere volle sporthal in de spotlight hand in hand met hun helden uit Nieuwerkerk 1. Een jarenlange en prachtige CKV-traditie!

Kijk maar eens naar deze oude(re) filmpjes:

Onderstaand het schema wanneer welk team aan de beurt is. Zet het snel omcirkeld in je agenda:

7 december 2019       Nieuwerkerk F6/F7

11 januari 2020          Nieuwerkerk F4/F5

25 januari 2020          Nieuwerkerk E4/E5/E6

8 februari 2020           Nieuwerkerk E7/E8/E9

7 maart 2020              Nieuwerkerk E1/E2/E3

Twee weken voordat de kinderen aan de beurt zijn, krijgen ze nog een uitnodiging via de groepsapp van het team.

Wat houdt het precies in om Team van de Week te zijn?

De kinderen worden een half uur voor het begin van de wedstrijd van Nieuwerkerk 1 verwacht in de kantine. De kinderen nemen zelf hun zaalschoenen en rokje/broekje mee. Ze krijgen een t-shirt met een foto van de selectiespelers. Deze shirts worden gesponsord door Meester Bloembinderij Coen van Buuren en de CKV-Club van 50.

De kinderen krijgen te horen met wie ze oplopen. Na het voorstellen van de spelers en kinderen kunnen ze op de tribune plaatsnemen om de wedstrijd te kijken. In de rust mogen de kinderen schieten en na de wedstrijd handtekeningen op hun shirt laten zetten door de selectiespelers.

Mochten er vragen zijn dan kunnen jullie bellen met Viola Cornelisse 06-12021973

Mooi initatief selectie

De spelers van de selectie zijn zelf met een leuk initiatief gekomen. In de week voorafgaand aan de grote dag krijgen de Teams van die week trainen van een aantal selectiespelers. Zo gaven Babette, Jorieke en Marlise woensdag 13 november trainen aan de F1, F2 en F3. Erg leuk!