Team van de week!

Ook tijdens dit zaalseizoen mogen de E en F pupillen bij de thuiswedstrijden van Nieuwerkerk 1 oplopen met de spelers van Nieuwerkerk 1.

Onderstaand het schema wanneer welk team aan de beurt is.
12 januari 2019 F1/F2: Nieuwerkerk - DSC
26 januari 2019 F3/F4: Nieuwerkerk - Tempo
9 februari 2019 F5/F6: Nieuwerkerk - SDO
9 maart 2019 F7/F8: Nieuwerkerk - Meervogels

Twee weken voordat de kinderen aan de beurt zijn, krijgen ze nog een uitnodiging via de groepsapp van het team.

Wat houdt het precies in om Team van de Week te zijn?

De kinderen worden een half uur voor het begin van de wedstrijd van Nieuwerkerk 1 verwacht in de kantine. De kinderen nemen zelf hun zaalschoenen en rokje/broekje mee. Ze krijgen een t-shirt met een foto van de selectiespelers. Deze shirts worden gesponsord door Topslagerij Teus den Toom en Meester Bloembinderij Coen van Buuren.
De kinderen krijgen te horen met wie ze oplopen. Na het voorstellen van de spelers en kinderen kunnen ze op de tribune plaatsnemen om de wedstrijd te kijken. In de rust mogen de kinderen schieten en na de wedstrijd handtekeningen op hun shirt laten zetten door de selectiespelers.

Mochten er vragen zijn dan kunt u bellen met Viola Cornelisse, 06-12021973