CKV Nieuwerkerk

Tassen in het tassenrek plaatsen

Datum: 11-12-2019 19:06

Beste leden,

Het zaalseizoen is alweer bijna een maand onderweg. Over veel dingen zijn we heel tevreden! Zo zijn de drie thuiswedstrijden van Nieuwerkerk 1 steeds op tijd begonnen. Dat betekent dat de zaalwachten, coaches, aanvoerders en ouders zich gedurende de dag bewust zijn van het tijdschema. Fijn dat deze discipline er langzaam bij iedereen in begint te sluipen!

Op een ander vlak hopen we dit ook te kunnen bereiken en dat is bij het gebruik van ons tassenrek in de kantine. Om de kantine een beetje gezellig en begaanbaar te houden op een drukke zaterdag zou het fijn zijn als alle leden hun sporttas in het tassenrek plaatsen. Bij een vol tassenrek kunnen de tassen vervolgens netjes voor het tassenrek worden geplaatst.

Er is bij het tassenrek een nieuw bord opgehangen om iedereen hier nogmaals op te wijzen. Ook zijn de kapstokken verplaatst naar de kant van de TV, zodat jullie beter bij het tassenrek kunnen. 

Ooh ja. Het tassenrek is niet bedoeld als opstapelplaats voor gevonden voorwerpen, vergeten shirtjestassen of bidon-bakken.

Allemaal bedankt voor jullie medewerking!

CKV Nieuwerkerk