CKV Nieuwerkerk

TUSSENSTAND

Na de eerste periode op het veld is het mooi om even de balans op te maken.

Onze verplichting bedraagt 91 wedstrijden. Er zijn in deze periode 8 van de 14 speelronden voorbij, kortom we hebben 57,14% gespeeld.
We hebben in totaal 50 wedstrijden gefloten/beoordeeld. Dat lijkt best een mooi aantal, maar van de 91 verplichtingen is dat 55%.
 
De goede rekenaar weet het al, maar we lopen helaas dus iets achter op schema. Dat is niet een hele grote verrassing, want het is op het veld nou eenmaal wat moeilijker om het fluiten en het zelf spelen of coachen te combineren. Onze vaste scheidsrechters fluiten dus niet elke week.
 
We worden wel ontzettend geholpen door onze jongste krachten. Jelmer en Marlise zijn lekker bezig. Marlise heeft 6 wedstrijden gefloten, maar de absolute baas is Jelmer. Hij heeft momenteel al 16 wedstrijden gefloten, echt een geweldig aantal. Elke week twee wedstrijden, ga er maar aan staan.
 
Uiteraard gaan alle andere scheidsrechters en beoordelaars ook lekker.
 
In de zaal zijn de wedstrijden beter verspreid en zal het wellicht iets makkelijke zijn om en te spelen en te fluiten. Echter nog makkelijker is een paar scheidsrechters erbij. Denk er eens over na.

Voordelen:
 fluiten op niveau
 fluiten wanneer je wilt
 fluiten voor geld (de bond betaalt)
 niet fluiten in Nieuwerkerk, als je vrij bent
 een mooi pak van CKV NWK

Zo zie je maar het is echt leuk….. Denk er eens over en mocht je interesse hebben neem even contact op. (jordyheuvelman@gmail.com)
 
Iedereen veel succes met oefenen en plezier bij de start van de competitie.

Namens de flu(i)tcommissie,
Jordy Heuvelman

P.S. Bedank de scheidsrechter!