Spelers gezocht voor A1-selectie

Datum: 14-06-2018 22:23

Ondanks het mooie nieuws van de handhaving van Nieuwerkerk A1 in de veld-Hoofdklasse moeten we als JTC helaas constateren dat de A1-selectie voor het nieuwe seizoen nog niet op de gewenste sterkte is.

Dat heeft allerlei oorzaken. Spelers kiezen voor andere clubs, spelers komen terug op hun eerdere toezegging, spelers kiezen voor zichzelf, de doorstroom vanuit de A2 en B1 ontbreekt etc etc.

Nieuwerkerk is daardoor op zoek naar junior-heren en junior-dames die volgend seizoen graag de uitdaging aangaan in de veld-Hoofdklasse en zaal-Overgangsklasse met Nieuwerkerk A1.

Uiteraard is dit niet de normale gang van zaken binnen onze club, maar door diverse redenen hebben we eigenlijk geen andere keuze.

We willen volgend jaar graag in de Hoofdklasse blijven spelen en onze eigen talenten en de trainers een leuke en uitdagende ploeg aanbieden.

Dus mocht je als talentvolle junior interesse hebben om op een hoog niveau te korfballen en zo te ontdekken waar jouw korfbalplafond ligt, laat ons het dan weten.

De trainers van volgend seizoen, Tom v.d. Burgt en Matthijs Lansbergen, gaan graag met jou in gesprek. Stuur een mailtje tomvdburgt@live.nl

JTC CKV Nieuwerkerk