Schema D5

Datum: 10-09-2019 19:57

Beste jeugdleden, ouders en jeugdtrainers,

Het korfbalseizoen is inmiddels al weer even onderweg. De eerste competitiewedstrijden zijn zelfs al gespeeld. Toch zijn er nog altijd ploegen zonder vaste trainer/coach. De JTC doet er op de achtergrond van alles aan. Een enorme pluim dan ook voor alle JTC-ers (en zeker ook voor de nieuwelingen Brenda, Lia en Frank) die er bijna een dagtaak aan hebben om alles goed te regelen voor de teams. We hopen dat dit snel gelukt is en dat zij het dan wat rustiger krijgen.

We zoeken nog altijd een coach voor de A3 en de B3: aanmelden kan via jtc@ckvnieuwerkerk.nl

Onwijs bedankt ook aan alle vrijwilligers die nu wel helpen! Super!

Voor de D5 hebben we een schema gemaakt met A1 en A2 spelers die de training op donderdagavond (18:00-19:00u) verzorgen. Bedankt A1 en A2-spelers. Jullie zullen het vast heel leuk vinden en we hopen dat jullie gewoon vast een team willen doen!

19 september: Annet en Honoka

26 september: Thomas en Reinier

3 oktober: Shelley en Birgit

10 oktober: Zoe en Myrle

17 oktober: Bjorn en Irene

Coordinator voor de D-teams is Hans Sies: 06-23696220.

Coach voor de D5 is Marjolein Slob! Bedankt Marjolein!

JTC CKV Nieuwerkerk