Scheidsrechters flikken het!

Het seizoen is voor bijna iedereen voorbij, in elk geval ook voor de scheidsrechters en beoordelaar van de CKV. In de 6 wedstrijden van de 2e helft veld moesten we met elkaar nog 44 (van de 95 in totaal) wedstrijden van leiding voorzien. Dat leek onmogelijk, maar het haast onmogelijke is toch gebeurd! We zijn geëindigd op een saldo van plus 4, dus een bonus van ca. € 100 voor CKV Nieuwerkerk. Met de zaal samen een bonus van bijna € 400! Voor zover bekend is het de eerste keer sinds heel veel jaren dat we op het veld de verplichting hebben gehaald. Vorig seizoen eindigden we nog op -4. In totaal dus 48 wedstrijden (= 8 wedstrijden per ronde!) gefloten door de kanjers van de ‘fluitgroep’: Frank, Jordy, Jelmer, Ronald, Leen, René, Marlise en Jan. Echt super bedankt!!! En ook bedankt aan de mensen die af en toe een thuiswedstrijd van Nwk 4, 5, B1 of D1 voor hun rekening hebben genomen, die ook voor ons meetellen.
Niet helemaal onvermeld mag blijven dat Jelmer wel de echte hofleverancier was van deze 48 wedstrijden: hij heeft er maar liefst 17 voor zijn rekening genomen! Van het totaal dus 35% en gemiddeld meer dan 2 per ronde. Hij zorgde hoogstpersoonlijk voor het behalen van de verplichting, want de laatste 6 wedstrijden zijn door hem gefloten. Zijn uitnodiging voor het KNKV eindtoernooi C-1e klasse leverde ook nog eens 2 extra (bonus)wedstrijden op. Misschien daarover meer in een andere bijdrage.

Dat we zo’n bijzondere prestatie nodig hadden om het doel te behalen, geeft wel aan dat het best moeilijk is om het allemaal in goede banen te leiden. Daarom blijven we op zoek naar leden die mee willen helpen om deze last te dragen. Zeker als je het wat vaker doet, is fluiten echt leuk. Probeer het gewoon eens en meld je aan bij Jordy. En zeg niet direct nee als hij jou eens benadert!

Volgend jaar gaan we gewoon weer met hernieuwde energie een nieuwe uitdaging aan. Niemand heeft aangegeven ermee te gaan stoppen, en zoals eerder gemeld krijgen we versterking van Nars. We zijn dus positief gestemd voor volgend seizoen.

Fijne vakantie voor iedereen !

De Fluitcommissie