Nieuwerkerk hofleverancier RTC <15

Datum: 15-02-2019 15:17

Na een drietal selectietrainingen is deze week de RTC selectie van de regio Rotterdam <15 jaar bekend gemaakt. Dat onze vereniging beschikt over veel talent in de jeugd was al bekend, maar altijd leuk om te zien dat dit ook buiten de vereniging wordt opgemerkt. In de selectie die bestaat uit 16 spelers van KCC, Maassluis, IJsselvogels, KOAG, Reeuwijk is Nieuwerkerk vertegenwoordigd met liefst vijf spelers.

Namens Nieuwerkerk zijn Cato Korteweg (C1), Anne-Fleur de Kreij (C1), Ilvi de Ruiter (C1), Claudia Ramondt (B1) en Bas van Schaik (C1) geselecteerd. Zij zullen de komende maanden negen keer met elkaar trainen en op Hemelvaartsdag een toernooi spelen tegen de andere RTC-selecties. In de herfstvakantie en in december tijdens de Challenge volgen ook nog toernooien.

Graag wensen we Cato, Anne-Fleur, Ilvi, Claudia en Bas veel plezier en succes!

JTC CKV Nieuwerkerk