Weet jij wat de hoofdstad van Zuid-Afrika is, of ken je alle leden van het koningshuis? Dan is de Pubquiz echt iets voor jou! Tijdens dit jaarlijks terugkerende topevenement van CKV Nieuwerkerk buig jij je met je team over allerlei onderwerpen en lopen de spanningen vaak hoog op. De Pubquiz is vanaf de B-aspiranten en vindt plaats op vrijdagavond 15 februari. Dit jaar is de prijzenpot hoger dan ooit, dus nog meer reden om je in te schrijven met je team, vrienden, familie of zelfs schoonfamilie. (Teams maximaal 5 personen per team, 10 euro per team)

We starten om 20:00. De kantine zal vanaf 19:30 open zijn om, onder het genot van een drankje, alvast op te warmen. Geef je dus snel op, in teams van maximaal 5 personen, via: feest@ckvnieuwerkerk.nl.