PSA Publieke Sector Accountants sponsor van Livestream CKV Nieuwerkerk

De PR-commissie van CKV Nieuwerkerk is enorm blij en trots dat we Publieke Sector Accountants (PSA) kunnen voorstellen als sponsor van de Livestream van CKV Nieuwerkerk. Dit accountantsbedrijf, van de binnen onze club bekende Wouter Kalkman, zorgt er met deze sponsorbijdrage voor dat het geweldige initiatief van de afgelopen weken kan worden doorgezet en zelfs steeds professioneler zal worden. Het enthousiasme van de Livestream-crew gecombineerd met deze fantastische sponsoring van PSA gaan voor CKV Nieuwerkerk fantastische dingen opleveren en dat is waar het clubman Kalkman om gaat!

Livestream CKV Nieuwerkerk

Drie weken geleden tijdens de wedstrijd Nieuwerkerk 1 – DSC 1 was die daar opeens. Een livestream vanuit de Kleine Vink! Binnen de korbalsport en zeker in de Korfbal League en de Hoofdklasse is een Livestream inmiddels meer de regel dan uitzondering. Nieuwerkerk wilde niet achterblijven en een drietal enthousiaste vrijwilligers is begonnen met het opzetten van de CKV-livestream. Over de kwaliteit van de eerste livestream mochten we al niet klagen. Vorige week bij de wedstrijd Nieuwerkerk 1 – Tempo 1 de tweede Livestream. Je zag de verbeteringen al. Een tafel op de tribune, mengpaneel erbij, microfoon aan de rand van het veld, stand op het beeld, balsponsor in beeld en veel enthousiaste leden die wilden helpen. Het is de bedoeling van de Livestream-crew op dit steeds verder uit te bouwen. Denk aan commentaar tijdens de wedstrijd, de tijd in beeld, de schotklok in beeld, tonen van herhalingen en interviews rondom de wedstrijd.

Ook voor sponsors is een Livestream een interessante manier om naamsbekendheid op te bouwen. De wedstrijd tegen Tempo heeft bijvoorbeeld op dit moment al ruim 2800 views op You Tube:  https://www.youtube.com/watch?v=7KQBHmJka_c

PSA – Publieke Sector Accountants

Het opzetten en voortzetten van een Livestream is geen goedkope hobby. Er komt veel meer bij kijken dan men zou verwachten. Nieuwerkerk moet uiteraard de nodige hardware aanschaffen (camera’s, microfoons, computer etc.). Daarnaast is de aanschaf van allerlei software nodig om zaken als herhaling, score en tijd zichtbaar te maken op het beeld. Daarom is de PR-commissie van de club op zoek gegaan naar een sponsor die zijn bedrijfsnaam wil verbinden aan de Livestream. Dat is het bedrijf van Wouter Kalkman geworden. Kalkman is binnen onze club een bekende naam. Wouter is een echte clubman en werd erg enthousiast van dit nieuwe initiatief binnen zijn club.

Na een fijn gesprek hebben de PR-commissie en Wouter een prachtige overeenkomst voor de komende drie jaar gesloten. Het logo van PSA zal op de Livestream veelvuldig in beeld komen. Ook op onze website zal het logo van PSA vanaf nu zichtbaar zijn.

Kalkman is nu bijna twee jaar bezig met zijn nieuwe accountantsbedrijf PSA. Het bedrijf heeft één duidelijke focus, namelijk organisaties in het publiek domein. Het team van PSA bestaat uit betrokken professionals die garant staan voor het leveren van hoge kwaliteit. Persoonlijk contact is de basis voor vertrouwen bij PSA.

Meer info over PSA: https://www.publiekesectoraccountants.nl/

De PR-commissie is Wouter Kalkman enorm dankbaar voor het aangaan van deze sponsorovereenkomst. Door deze sponsoring kan er fantastische apparatuur worden aangeschaft en ook de beste software. Dit zal leiden tot nog mooiere livestreams van hopelijk veel teams. Voorlopig houden we het even bij wedstrijden van Nieuwerkerk 1, omdat alles nog in de beginfase zit. Maar we maken wekelijks al grote mooie stappen. En die stappen gaan nog sneller door PSA.

PR Commissie CKV Nieuwerkerk