Oefenwedstrijden zaal

Datum: 01-10-2019 14:42

Beste leden,

Het veldseizoen nadert zijn einde en op de achtergrond zijn TC en JTC al druk bezig met de voorbereidingen op het zaalseizoen. Aan het schema voor de trainingen worden gewerkt en ook met de oefenwedstrijden zijn we druk bezig.

KLIK HIER voor het actuele overzicht van de oefenwedstrijden (versie 16 oktober).

Zoals jullie kunnen zien moeten we alleen voor Nieuwerkerk 5 (2 nov) en Nieuwerkerk D5 (16 nov) een oefenwedstrijd regelen. Ook zijn de tijden van het toernooi bij Excelsior voor de E5 en E6 nog niet bekend. Houd daarom de website goed in de gaten.

Op verzoek van velen hebben wij dit keer voor alle jeugdteams oefenwedstrijden geregeld en niet alleen voor de selectieteams. Besef je ajb dat hiervoor hallen zijn ingehuurd die veel geld kosten. Wij verwachten dan ook geen afzeggingen op het laatste moment.

Het vervoer is door ons ingedeeld. Graag onderling ruilen. Het wedstrijdsecretariaat is niet verantwoordelijk voor deze oefenwedstrijden. Als je toch echt niet kan spelen, dan graag afmelden bij de trainer van je team.

Veel plezier en succes!

TC en JTC CKV Nieuwerkerk