Oefenwedstrijden Jeugd tweede helft veld

Datum: 18-03-2019 09:47

UPDATE 18 maart:

Beste jeugdspelers, coaches en ouders,

Op 30 maart worden de laatste zaalwedstrijden gespeeld. Op 6 april speelt Nieuwerkerk D1 het NK D-hoofdklasse in Dordrecht. Op die dag wordt ook alweer de eerste oefenwedstrijd op het veld gespeeld door de D4.

We hebben voor bijna alle jeugdteams al oefenwedstrijden geregeld. We zoeken nu nog wat voor de A1 en voor de nieuwe E3 op 13 april.

KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN DE OEFENWEDSTRIJDEN (versie 18 maart)

Besloten is om het nieuwe D-team (E1 en E2) toch te nummeren als D5. Dit betekent dat de D3 de D3 blijft en de D4 de D4. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de oefenwedstrijden. Let dus even goed op!

Bij de E-teams schuiven alle teams nog steeds twee nummertjes omhoog. Dus de huidige E3 wordt E1 etc etc.

Het vervoer voor de oefenwedstrijden is door ons ingedeeld. Graag onderling ruilen. Afmelden voor oefenwedstrijden: liever niet! Als het echt niet anders kan, geef het dan door aan de trainers.

JTC CKV Nieuwerkerk