Maik Hoogendoorn naar Nieuwerkerk

Datum: 30-05-2019 20:45

De 25-jarige Maik Hoogendoorn uit Waddinxveen sluit in het seizoen 2019/2020 aan bij de selectie van CKV Nieuwerkerk. De oudere broer van Nieuwerkerk-speler Dani komt over van Korbis, waar hij al enkele jaren in het eerste team speelt.

De Technische Commissie is blij met deze keuze van Maik, die de afgelopen periode zelf contact zocht met Nieuwerkerk. Uiteraard is Maik op de tribune geen onbekende voor Nieuwerkerk. Zodra het programma van Korbis 1 het toelaat, zit Maik op de tribune bij de wedstrijden van zijn broertje Dani die alweer vier jaar met succes bij Nieuwerkerk speelt. Maik is enthousiast over Nieuwerkerk geworden door de wedstrijden die hij heeft gezien van de selectie.

Met Korbis 1 speelt Maik dit veldseizoen in de 1e klasse, waar hij met zijn ploeg strijdt om handhaving. In de zaal speelde Korbis in de top van de 2e klasse. Maik gaat graag op zoek naar zijn korfbalplafond. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging op een hoger niveau en heeft daarom contact gezocht met Nieuwerkerk. Na een aantal keer te hebben meegetraind zijn zowel Nieuwerkerk als Maik ervan overtuigd dat dit een goede stap is.

Nieuwerkerk krijgt met Maik een wat meer ervaren heer in de selectie en dat kan geen kwaad in deze jonge groep. We kijken er naar uit om te ontdekken waar het korfbalplafond van Maik ligt. Allereerst hopen we natuurlijk dat hij zich, net als Dani, snel van harte welkom zal voelen op de Kleine Vink.

TC CKV Nieuwerkerk