Dank aan een PR-lid

Datum: 12-03-2019 15:04

Beste leden, lezers en bovenal livestream kijkers.

Er is veel gebeurd het afgelopen zaalseizoen, op sportief gebied werden we aangenaam verrast door de prestaties van onze jeugdige en enthousiaste selectie. Even gingen we zelfs dagdromen over kruisfinales en dergelijke. Alle ambities en doelstellingen zijn echter ruim gerealiseerd. Op naar volgend zaalseizoen!

Ook zijn we verrast door de vele supporters die we zowel bij thuiswedstrijden maar zeker ook bij uitwedstrijden op de tribunes zagen om de selectie aan te moedigen en te supporteren. De laatste twee thuiswedstrijden ineens ook met sfeeracties, lichtgevende staafjes tot aan een heuse CKV vlaggenparade. Mooi om te zien en leuk hoe enthousiast onze jeugdleden dan zijn!

Maar plotsklaps was daar begin januari ook de livestream bij CKV Nieuwerkerk. Een enthousiaste kleine groep mensen zijn aan de slag gegaan om te onderzoeken of het live streamen van de thuiswedstrijden haalbaar zou zijn. In een paar dagen hadden we de eerste livestream uitzending voor elkaar tijdens de thuiswedstrijd tegen DSC. Een paar uur voor de aanvang in allerijl na de eerste test toch nog een andere camera op de kop weten te tikken voor betere kwaliteit. Alles bij elkaar een top uitzending, maar het was deze groep mensen nog niet genoeg. Nee de stand en de tijd in beeld was wel een minimum eis, logo van de sponsor, in deze PSA (Publieke Sector Accountants) met dank aan Wouter Kalkman, moest ook in beeld. En als klap op de vuurpijl ook nog voorafgaande interviews, met een heuse CKV Nieuwerkerk microfoon, en dat voor een “studiosport” achtige achterwand setting, en jawel of het allemaal niet op kan, de laatste zaalwedstrijd was de livestream voorzien van live commentaar.

Dit alles, idee, realisatie en bekostiging is in slechts een aantal weken voor elkaar gebokst. We zijn echt super trots op alles en iedereen die hiervoor gezorgd hebben.

De stuwende kracht achter dit gehele project is niemand minder geweest dan ons PR-lid Duco de Ruiter. Hiermee willen we uiteraard anderen als Tom van de Enden en Martijn Huijser absoluut niet te kort te doen. Want ook zij hebben waanzinnig veel en goed werk verricht en heel veel uren tijd in de livestream zitten. Onwijs bedankt ook mannen en keep up the good work! Ondergetekenden hebben afgelopen zaterdag uit respectievelijk Spanje en Frankrijk genoten van jullie livestream!

Zonder onze PR-collega Duco was dit nimmer gelukt en al helemaal niet zo professioneel. Zijn niet aflatende enthousiasme om dit professionaliseren hebben tot dit schitterende resultaat geleid. Als PR-commissie zijn wij Duco dan ook enorm dankbaar voor deze bijdrage aan onze fijne commissie. Chapeau! En nu gewoon weer aan het werk Duco……..

Alfred Huijser en Ronald Verbeek
PR-commissie CKV Nieuwerkerk