Koppelschottoernooi 2018

Op zaterdag 29 december is het weer zover, het traditionele oliebollenkoppelschottoernooi van CKV Nieuwerkerk vindt dan weer plaats. Welk koppel zal zich dit jaar laten kronen tot schotkoningen of koninginnen? We hopen ook dit jaar weer op veel aanmeldingen!

F t/m D pupillen
’s Middags is het eerst de jeugd aan de beurt. Om 12:30 start het toernooi voor de jeugd vanaf de F tot en met de D. Zorg dat jullie je op tijd (12:15) melden bij de wedstrijdtafel. De bijdrage voor de jeugd bedraagt 2 euro per persoon. Willen jullie er dit jaar met de grote beker vandoor gaan? Geef je dan (in een tweetal) snel op via feest@ckvnieuwerkerk.nl. Dit mag natuurlijk ook met een vriendje of vriendinnetje van een andere club. We hopen dat jullie je allemaal opgeven!

C t/m Senioren
Later op de middag/begin van de avond is het de beurt aan de ouderen. Om 15:30 start het toernooi, maar zorg dat je uiterlijk om 15:15 aanwezig bent. Ook de bijdrage voor het grote toernooi bedraagt 2 euro per persoon. Je koppel opgeven kan via feest@ckvnieuwerkerk.nl

Let op: De genoemde starttijden kunnen nog wijzigen (dit is afhankelijk van het aantal deelnemende koppels).

KoppelKOKtoernooi
Ook dit jaar organiseren we het koppelKOKtoernooi. Naast het beste schot duo gaan we tijdens het “grote” toernooi op zoek naar de beste koks. Het is de bedoeling dat iedere duo hun lekkerste gerecht meeneemt. Denk bijvoorbeeld aan een (hartige) taart, cake of lekkere hapjes. De gerechten zullen gepresenteerd en uiteraard door iedereen geproefd worden. Er zal gestemd worden op het beste gerecht. Voor de beste KOK’s is ook een mooie prijs te verdienen. (Let op: Houd er rekening mee dat het geen mogelijkheid is om jullie gerechten op de korfbal nog te bereiden en/of op te warmen).

Omdat het toernooi dit jaar later begint en dus ook tot later door zal gaan, zal er naast al het lekkers van het KoppelKOKtoernooi ook eten vanuit de keuken geserveerd worden. Hierover later meer!

We hopen er weer een hele geslaagde avond van te maken met elkaar, tot de 29e!

Ps.

Ook deze dag kan uiteraard niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers, vind je het leuk om tijdens het koppelschottoernooi een uurtje bar te draaien, graag! Stuur een mailtje naar feest@ckvnieuwerkerk.nl. Even een van de commissieleden aanspreken kan natuurlijk ook.