CKV Nieuwerkerk

Koen Collée toegevoegd aan Talent TeamNL Korfbal

Datum: 30-04-2019 12:00 null

Goed nieuws voor Koen Collée en ook voor CKV Nieuwerkerk. Koen is toegevoegd aan de selectie van Talent TeamNL Korfbal, oftewel Oranje u21 (Jong Oranje). Na zijn eerdere selecties voor Oranje u19 dus weer een mooie mijlpaal voor de aanvoerder van het vlaggenschip van CKV Nieuwerkerk.

Aan het begin van dit seizoen trainden Niels Stuurstraat, Babette Blok en Koen al mee met de voorselecties voor Jong Oranje. Koen moest toen door zijn pittige enkelblessure helaas vroegtijdig afhaken. Na zijn sterke optreden in de zaal-hoofdklasse is hij toch weer in beeld gekomen bij bondscoach Kees Vlietstra.

Maandag 29 april kwam Koen al in actie op de training op Papendal.

Korfbal.nl publiceerde maandag de volgende berichten over de selectie:

https://www.korfbal.nl/nieuws/nationale-selecties-werken-toe-naar-titelstrijd

https://www.korfbal.nl/node/18244

Koen gaat bij de heren de strijd aan om een definitief plek in de selectie met onder meer Jop en Bo van Oranje Wit, die we op het veld nog tegen komen. Vanuit Groen Geel zitten Kevin Dik en Carlo de Vries bij deze selectie. Die heren kwamen we nog tegen in de afgelopen zaalcompetitie. Ook DeetosSnel is door Randy Oosting en Jordi van Elburg vertegenwoordigd met twee heren. Julian Middelkoop van KCC is net als Koen recent toegevoegd aan deze selectie. Verder zien we Julain Frieswijk (LDODK), Jeffrey van Huenen (Wageningen), Joren van Nieuwenhuijzen (Fortuna), Koen van Roekel (DVO) en Wiljan Snip (DOS'46).

Bij de dames zien we een paar zaalfinalisten uit Ziggo dome terug in de selectie: Sanne Alsem (Fortuna) en Sanne v.d. Werff (PKC). Ook Brett Zuijdwegt van wie vorige week bekend werd dat zij volgend seizoen bij PKC speelt.

Een prachtig rijtje met talenten! We zijn trots op Koen dat hij hier tussenstaat! We wensen Koen dan ook veel succes bij de trainingen en oefenwedstrijden!

CKV Nieuwerkerk