Kevin Barnhard nieuwe hoofdtrainer A1

Datum: 31-10-2018 08:55

Vanaf 1 november is Kevin Barnhard de nieuwe hoofdtrainer van Nieuwerkerk A1. Samen met Matthijs Lansbergen zal hij de trainingen en coaching van de A1-selectie gaan verzorgen. Kevin volgt Tom van de Burgt op, die vanaf de zaal de selectie van DeetosSnel 2 gaat begeleiden.

Kevin is geen onbekende voor Nieuwerkerk. In het seizoen 2012/2013 maakt hij  deel van de selectie van Nieuwerkerk. Na dat seizoen keerde Kevin terug naar KOAG om vervolgens in 2015 naar Valto in De Lier te verkassen. Eerst als trainer en daarna 2 jaar als speler in Valto 1, waar hij vorig seizoen op het veld Nieuwerkerk tegenkwam. Aan het begin van dit seizoen heeft de 29-jarige Rotterdammer, die in het dagelijks leven als Finance Consultant werkzaam is, vanwege persoonlijke omstandigheden besloten te stoppen bij Valto.

Als trainer/coach heeft Kevin ruime ervaring. Zo trainde hij 6 jaar geleden onder meer de huidige A1-spelers Wouter en Bart toen zij in de C1 speelden (en de NK-finale haalden) en bij Valto heeft hij de B1 van Valto getraind die destijds in de B- Hoofdklasse uitkwam. Kevin heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging en we wensen hem veel plezier en succes! Tevens willen we Tom bedanken voor bijna 2,5 jaar begeleiding van de A1 en wensen hem veel plezier bij de selectie van DeetosSnel.