CKV Nieuwerkerk

Kampioenen bij de jeugd

Datum: 12-10-2019 22:18

Zaterdag 5 oktober zijn de eerste jeugdkampioenen bij CKV Nieuwerkerk bekend geworden! Dat waren Nieuwerkerk F1, F2, D1 en C5. Op een regenachtige zaterdag 12 oktober kwamen daar nog vijf kampioenen bij! Zo werd Nieuwerkerk F5 kampioen na een knappe 1-7 zege bij NIO F1. De E10 won thuis van NIO E2 en pakte ook het kampioenschap! Voor de C2 viel alles goed, zelf winnen bij KCR en Albtros won van DeetosSnel. Ook de C2 werd zo kampioen! De A4 won met 3-6 bij Twist en pakte daarmee de titel. Als laatste Nieuwerkerk B1. In een spannende poule werden zij kampioen ondanks een 13-12 nederlaag bij Movado.

F-teams

 

Nieuwerkerk F1 werd zaterdag in Bodegraven kampioen door maar liefst met 1-22 van Vriendenschaar F1 te winnen. Het was alweer de vijfde overwinning op rij voor Jasmijn, Johah, Roos, Sofie en Sven en de coaches Jessica en Karlijn. Met heel veel publiek langs de kant was het begin nog wat onwennig maar toen de ploeg eenmaal op stoom was, werd de grens van 20 doelpunten toch weer behaald. Na vijf wedstrijden heeft de F1 nu al 143 doelpunten gemaakt. Echt heel goed! Omdat Gerda nog op vakantie was, kreeg de ploeg nu alvast de medailles. De diploma's en de taart volgen volgende week. Wel ging het hele team met elkaar naar de Mc Donalds om dit mooie kampioenschap te vieren. Gefeliciteerd F1!

Nieuwerkerk F2 is zaterdag 5 oktober ook kampioen geworden! Omdat de ploeg niet helemaal compleet was, had de coach al besloten om de festiviteiten een weekje uit te stellen. Dat nam niet weg dat de titel officieel werd gepakt na een knappe 8-9 zege op Korbatjo F1. 10 punten na vijf wedstrijd en dus kampioen in een poule met bijna allemaal F1-tegenstanders. Zaterdag 12 oktober de laatste wedstrijd tegen DeetosSnel F1. Die konden nog gelijk komen met Nieuwerkerk en dan zouden de teams samen kampioen zijn. Nieuwerkerk verloor helaas, maar dat mocht de pret niet drukken. Na de wedstrijd feest in de kantine met diploma's, medailles en taart! Gefeliciteerd Cas, Demi, Rozemarijn, Suus en Tess en ook coach Sandra! 

Nieuwerkerk F5 werd zaterdag 12 oktober kampioen! De kampioenswedstrijd bij NIO werd maar liefst met 1-7 gewonnen! Echt een hele knappe prestatie van dit jonge team van coach Damiet. Het was in deze poule heel spannend met NIO F1 en ONDO F4. Van beide teams verloor en won Nieuwerkerk een keertje. De kans is dan ook groot dat deze drie teams met elkaar bovenaan eindigen met 8 punten. Maar Nieuwerkerk F5 is dus in ieder geval kampioen! Bij terugkomst uit Rotterdam stond Gerda klaar om de kampioenen te huldigen met taart, diploma's en medailles. En natuurlijk ook van deze kampioenen een mooie foto. Gefeliciteerd coach Damiet en haar spelers Julie, Anouk, Fem, Ayla, Teun en Lucas! 

E-pupillen

Nieuwerkerk E10 is zaterdag kampioen geworden na een 3-1 overwinning op NIO E2! Super gefeliciteerd Owen, Tim, Vivian, Eva, Jade, Bente en Danique. Goed gedaan ook coaches Eddy en Fransisca. Na vijf wedstrijden heeft de E10 nog steeds alles gewonnen. Volgende week nog de laatste wedstrijd tegen RWA E4, maar de titel is al binnen. Van Brenda kreeg de ploeg zaterdag de medailles en diploma's uitgereikt en er werd lekker taart gegeten. Gefeliciteerd E10!

D-pupillen

Nieuwerkerk D1 speelde zaterdag 5 oktober een hele goede wedstrijd bij Maassluis D1. Het werd maar liefst 3-21. Een hele knappe uitslag! De verwachting was dat de kampioenswedstrijd tegen Albatros gespeeld zou worden op 12 okotber. Na de wedstrijd snel de standen bekijken en tot je grote verrassing zien dat Albatros D1 thuis met 6-7 van Kinderdijk heeft verloren! Na 5 wedstrijden en 10 punten werd Nieuwerkerk D1 al kampioen in de D-hoofdklasse! Succescoaches Masja en Marlies flikken het dus weer! Gefeliciteerd natuurlijk ook Lise, Jurre, Raph, Jip, Famke, Helena, Matthijs en Lana! Super goed gedaan. De laatste wedstrijd tegen Albatros D1 werd na een moeizame wedstrijd met 5-3 gewonnen. 12 punten dus uit 6 duels!
 

C-aspiranten

Als de informatie uit de kantine van Albatros klopt (de knkv app ligt er helaas weer eens uit deze dag) is ook Nieuwerkerk C2 kampioen! Zelf won Nieuwerkerk C2 zaterdag met 2-7 bij KCR. Daarna was het voor coach Pieter en zijn spelers wachten op de uitslag van Albatros C2 - DeetosSnel C2. Albatros moest met minimaal 2 punten verschil van DeetosSnel winnen. En volgens de mensen in de Albatros kantine is dat ook gebeurd, het werd 9-6 voor Albatros. Drie teams eindigen gelijk met 8 punten, maar in het wedstrijdkorbal (en dat speelt de C2) geldt dan een ingewikkelde onderlinge regeling. Op doelsaldo in de onderlinge wedstrijden met Albatros en DeetosSnel heeft Nieuwerkerk een saldo van 26-24, DeetosSnel van 28-28 en Albatros van 33-35 en daardoor is Nieuwerkerk C2 kampioen! Gefeliciteerd! Snel maar een mooie foto maken van Bo, Isa, Luna, Louke, Merel, Veronique, Jesse, Ruben, Rushil, Sem en Taco.

Nieuwerkerk C5 won zaterdag 5 oktober de kampioenswedstrijd met 2-7 bij Olympia. Na vijf wedstrijden 10 punten en de terechte kampioen! Gefeliciteerd Anouk, Alaa, Femke, Jasmijn, Marieke, Nick, Jesse, Thomas en Misha. Samen met hun trainers Jan en Ashwin. Zaterdag 12 oktober was de wedstrijd tegen Trekvogels C1. Ook die wedstrijd werd gewonnen met maar liefst 8-2! Daarna feestje in de kantine! Alle wedstrijden gewonnen. Erg goed gedaan C5, gefeliciteerd!

B-aspiranten

Nieuwerkerk B1 werd zaterdag 12 oktober kampioen ondanks een 13-12 nederlaag bij Movado. Vitesse B1 won van Korbis en daardoor eindigden er drie teams op 8 punten (net als bij de C2). Dan wordt dus een onderlinge stand opgemaakt van de wedstrijden tussen deze drie teams. Zowel Nieuwerkerk, Movado als Vitesse B1 pakten daar 4 punten. Dan wordt het doelsaldo in die onderling wedstrijden beslissend. Nieuwerkerk B1 had daarin 58-54, Movado 49-49 en Vitesse 47-51. Op basis van dit doelsaldo is Nieuwerkerk B1 dus kampioen in de B1 klasse geworden. Gefelicteerd! Belangrijk, omdat de B1 zo de tweede helft van de veldcompetitie in een kampioenspoule speelt met kansen op promotie naar de Hoofdklasse. Coach Martin zal tevreden zijn en terecht. Gefeliciteerd Marnix, Sem, Bas, Manuel, Ilvi, Claudia, Marinde, Danee en Anne Fleur!

A-junioren

Nieuwerkerk A4 werd zaterdag 12 oktober kampioen door de kampioenswedstrijd bij Twist met 3-6 te winnen. Gefeliciteerd! Met nog 1 wedstrijd te gaan is Nieuwerkerk A4 al niet meer te achterhalen. Knap! Vijf gespeeld en 8 punten, omdat er 1 keer in de stromende regen van Avanti is verloren. Volgende week nog een laatste wedstrijd tegen Conventus. Dat kan een echte feestwedstrijd worden voor de spelers van coaches Jolanda en Adriaan. Gefeliciteerd Annelotte, Noa, Jade, Simone, Wesley, Koen, Merijn en Sam!