CKV Nieuwerkerk

Zaalkampioenen CKV Nieuwerkerk

Datum: 30-03-2019 11:07 null

 

Update 30 maart

De zaalkampioenen van CKV
Nieuwerkerk zijn bekend. Felicitaties aan Nieuwerkerk F2, F1, E6, E1, D4, D1, C2, 3 en 2! Hieronder een overzicht van hun prestaties:

Nieuwerkerk 2: kampioen in de Reserve Hoofdklasse

Zie: http://www.ckvnieuwerkerk.nl/actueel/nieuws/Nieuwerkerk-2-kampioen

Zaterdag 9 maart won de kampioen ook de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen met maar liefst 30-13 van KVS 2. Nieuwerkerk 2 eindigt het zaalseizoen daardoor met maar liefst 26 punten!

Nieuwerkerk 3: kampioen in de Reserve 2e klasse!
Na een 20-18 zege op KCR 3 kon Nieuwerkerk 3 zaterdag 9 maart de champagne al ontkurken. De ploeg van coach Ronald de Ronde werd ongeslagen kampioen in de Reserve 2e klasse en promoveert hierdoor naar de Reserve 1e klasse. Een gewenste promotie, aangezien de ploeg op het veld prima meedraait in de Reserve Overgangsklasse. Een knappe prestatie van Nieuwerkerk 3! De ploeg kennende is er een prima feestje gevierd! Gefeliciteerd! Ook nadat de titel was binnengehaald, blijft Nieuwerkerk 3 winnen. 25-11 van Rust Roest 3, 17-26 van KOAG 3 en 29-18 van PKC 5. Kampioen met 28 punten dus! Knap!

Nieuwerkerk C2: kampioenen!
In de eigen Kleine Vink heeft Nieuwerkerk C2 haar kampioenswedstrijd met overtuiging gewonnen. In een leuke wedstrijd werd Korbis C2 met maar liefst 15-3 verslagen! Groot feest voor de C2 dat net als op het veld de titel pakt. En dat zonder nederlaag! Heel knap. Na 11 wedstrijden heeft de C2 nu 21 punten. Reeuwijk C1 staat na 11 wedstrijden op 19 punten. Volgende week is het nog Reeuwijk tegen Nieuwerkerk, waarbij Reeuwijk dus nog naast Nieuwerkerk kan komen. Dat maakte het feestje van de C2 afgelopen zaterdag niet minder. De terechte kampioenen werden in het zonnetje gezet en vierden hun feestje! Gefeliciteerd C2!

Nieuwerkerk D1: kampioen in de Hoofdklasse en naar het NK
In een volle sporthal de Kleine Vink is het Nieuwerkerk D1 zaterdag 9 maart gelukt om haar kampioenswedstrijd te winnen. De wedstrijd tegen DeetosSnel D1 begon wat stroef. Misschien was het de spanning van het oplopen in de spotlight en de muziek? Super gaaf natuurlijk voor de kids! Uiteindelijk een mooie 17-7 overwinning! En daardoor kampioen met 20 punten uit 10 wedstrijden. Wat knap zeg! Als kampioen speelt de D1 het NK. Het Nederlands Kampioenschap voor de D-hoofdklasse wordt dit jaar gespeeld in Dordrecht. Op zaterdag 6 april gaat de D1 samen met de zeven andere beste teams van Nederland uitmaken wie de nationaal kampioen D-pupillen wordt. Gaaf! Tegen Vitesse werd het overigens 10-10 en dat was het eerste puntverlies van dit hele seizoen. Het seizoen werd afgesloten met een klinkende 2-23 zege op RWA en dus met 23 punten. Nu op naar het NK!

Nieuwerkerk D4: kampioenen!
Ook Nieuwerkerk D4 is kampioen geworden! De kampioenswedstrijd uit bij Weidevogels D2 werd met 1-5 gewonnen. Daardoor heeft Nieuwerkerk D4 nu 20 punten uit 11 wedstrijden. Slechts 1 nederlaag. Super knap van de D4. Concurrent Excelsior D4 staat op 18 uit 11. Volgende week is het nog Nieuwerkerk D4 thuis tegen Excelsior. Een wedstrijd waarin Excelsior dus naast kampioen Nieuwerkerk kan komen. Voor Nieuwerkerk D4 kan het niet meer mis en daar mogen de kids trots op zijn! Gefelicteerd D4. Een mooi feestje gevierd!

Nieuwerkerk E1: kampioenen!
In een rechtstreeks duel met concurrent ONDO E1 is Nieuwerkerk E1 zaterdag 16 maart op zeer overtuigende wijze kampioen geworden! Na 10 minuten was het nog spannend. 3-2 voor Nieuwerkerk E1. Daarna ging de E1 los! Bij rust was het al 9-3. Het beste stuk was na de rust. Na het volgende kwart was het maar liefst 19-3! Het was prachtig spel dat de E1 liet zien. Uiteindelijk werd de kampioenswedstrijd met 25-8 gewonnen! Ongeslagen kampioen en dus groot feest! Op het veld gaat de E1 samen met de E2 verder als de D5. Tot nu toe werden alle wedstrijden in de E dit seizoen gewonnen. Grote klasse. Gefeliciteerd. Ook na het behalen de titel blijft de E1 scherp. Zaterdag 23 maart werd uit bij RWA met 3-16 gewonnen.

Nieuwerkerk E6: kampioenen!
Na de verloren kampioenswedstrijd op 16 maart is het Nieuwerkerk E6 op 23 maart wel gelukt om kampioen te worden! Thuis tegen OZC E3 werd met maar liefst 19-7 gewonnen! Wat een prachtige uitslag in zo'n belangrijke wedstrijd! Gefeliciteerd E6! Na 11 wedstrijden 19 punten en nu al kampioen. Super goed gedaan. Concurrent IJsselvogels E3 (!) staat op 17 punten uit wedstrijden en kan dus nog gelijk komen met onze kanjers van de E6. Zaterdag 30 maart is het nog IJsselvogels E3 tegen Nieuwerkerk E6. Een leuke afsluiting van dit mooie zaalseizoen van Nieuwerkerk E6! 

Nieuwerkerk F1: kampioenen!
Nieuwerkerk F1 won zaterdag de kampioenswedstrijd van KCR F1 met maar liefst 27-1! Met lekker veel publiek op de tribune begon de F1 best een beetje zenuwachtig. KCR kwam zelfs nog op 1-1, maar daarna ging Nieuwerkerk F1 er tegenaan! Uiteindelijk dus 27 goals! Na 11 wedstrijden alles gewonnen en dus 22 punten. En maar liefst 207 doelpunten gemaakt! Doordat Valto F1 zaterdag verloor van ODO kan Valto Nieuwerkerk F1 ook niet meer achterhalen. De F1 wordt dus sowieso alleen kampioen! Fantastisch! 30 maart nog wel een leuke wedstrijd. De F1 speelt dan nog tegen Valto. Nu was het eerst tijd voor feest, diploma's en medailles! Gefeliciteerd F1!

Nieuwerkerk F2: kampioenen!
Ook de F2 is zaterdag 23 maart kampioen geworden! De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie was de thuiswedstrijd tegen Dijkvogels F1 en dat was de kampioenswedstrijd! De F2 moest winnen tegen deze goede tegenstander. Het begin was spannend en de score ging gelijk op tot 3-3. Nieuwerkerk sloeg een gaatje en ging rusten met 11-6. In de tweede helft ging de F2 steeds beter spelen. En zo werd een heel knap zaalseizoen afgesloten met het kampioenschap! De wedstrijd werd met maar liefst 22-11 gewonnen. Kampioenen! 21 punten uit 12 wedstrijden en maar liefst 213 doelpunten gescoord. En dat tegen alleen maar F1-teams. Super knap F2! Gefeliciteerd! Zaterdag 30 maart werd er nog een klein feestje gevierd. Concurrent Maassluis F1 speelde met 10-10 gelijk tegen ONDO en daardoor is Nieuwerkerk F2 helemaal alleen kampioen geworden!