CKV Nieuwerkerk

Zaalkampioenen CKV Nieuwerkerk

Datum: 23-03-2019 14:07 null

Update 23 maart, 11.00u

Er blijven maar zaalkampioenen bij komen! Nadat eerder al de D1, het derde en het tweede, de E1 en de F1 kampioen waren geworden, werden zaterdag 23 maart Nieuwerkerk E6 en F2 kampioen! Gefeliciteerd!

De komende weken zullen we de kampioenskandidaten goed in de gaten houden. Op zaterdagmiddag 23 maartkunnen ook de C2 en D4 nog kampioen worden.

Mail je kampioensfoto naar pr@ckvnieuwerkerk.nl, dan plaatsen we die bij dit bericht.

Nieuwerkerk 2: kampioen in de Reserve Hoofdklasse

Zie: http://www.ckvnieuwerkerk.nl/actueel/nieuws/Nieuwerkerk-2-kampioen

Zaterdag 9 maart won de kampioen ook de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen met maar liefst 30-13 van KVS 2. Nieuwerkerk 2 eindigt het zaalseizoen daardoor met maar liefst 26 punten!

Nieuwerkerk 3: kampioen in de Reserve 2e klasse!

Na een 20-18 zege op KCR 3 kon Nieuwerkerk 3 zaterdag 9 maart de champagne al ontkurken. De ploeg van coach Ronald de Ronde werd ongeslagen kampioen in de Reserve 2e klasse en promoveert hierdoor naar de Reserve 1e klasse. Een gewenste promotie, aangezien de ploeg op het veld prima meedraait in de Reserve Overgangsklasse. Een knappe prestatie van Nieuwerkerk 3! De ploeg kennende is er een prima feestje gevierd! Gefeliciteerd! Ook nadat de titel was binnengehaald, blijft Nieuwerkerk 3 winnen. Zaterdag met 25-11 van Rust Roest 3.

Nieuwerkerk 6: duur puntverlies
Verrassend puntverlies voor Nieuwerkerk 6 op 16 maart! Uit bij Vriendenschaar werd het 17-17. Merwede won wel en daardoor is Merwede nu alleen koploper met 20 punten. Nieuwerkerk 6 staat daar nu 1 puntje achter. Nog twee wedstrijden te gaan en in die wedstrijden moet Merwede dus ook een punt verspelen. Een duur gelijkspel dus in Hardinxveld Giessendam. Jammer! 

Nieuwerkerk 8: laatste strohalm
Nieuwerkerk 8 greep vrijdagavond 15 maart de laatste strohalm door met 16-18 de topper in Sliedrecht van Merwede 5 te winnen. Nieuwerkerk 8 heeft nu 13 punten uit 11 wedstrijden. Merwede en Albatros hebben minder verliespunten, maar moeten hun wedstrijden natuurlijk nog wel winnen. Zaterdag 23 maart spelen zij tegen elkaar. Het achtste eindigt op 30 maart met een thuiswedstrijd tegen Kinderdijk 6. Tegen die tijd maar eens kijken wat de concurrentie heeft gedaan.

Nieuwerkerk A2
Wat zonde! Een week nadat Nieuwerkerk A2 titelconcurrent Reeuwijk A2 versloeg, ging de ploeg thuis onderuit tegen VEO A3 (10-11). Hierdoor heeft Reeuwijk de titelkansen weer in eigen hand en is Nieuwerkerk A2 dus afhankelijk geworden. Zelf speelt de A2 op 23 maart haar laatste wedstrijd uit bij Gemini. Reeuwijk sluit 30 maart af tegen Korbis A2 (de nummer 3). Voor Nieuwerkerk A2 is het nu hopen op een misstap van Reeuwijk volgende week, alleen dan kan de A2 nog kampioen worden. En zelf natuurlijk wel winnen van Gemini op 23 maart.

Nieuwerkerk C2: zaterdag kampioenswedstrijd!
Nieuwerkerk C2 speelde weer een hele spannende wedstrijd. Uit bij IJsselvogels werd met 11-12 gewonnen op 16 maart! Daardoor staat de C2 nu weer alleen bovenaan met 19 punten uit 10 wedstrijden. Concurrent Reeuwijk C1 heeft 19 punten uit 11 wedstrijden. Zaterdag 23 maart speelt de C2 thuis tegen Korbis en dat is de kampioenswedstrijd! Bij winst komt de C2 op 21 punten en dan kan Reeuwijk een week later alleen nog maar gelijk komen. 12u dus de kampioenswedstrijd van de C2 thuis tegen Korbis C2. Succes!

Nieuwerkerk D1: kampioen in de Hoofdklasse en naar het NK
In een volle sporthal de Kleine Vink is het Nieuwerkerk D1 gelukt om haar kampioenswedstrijd te winnen. De wedstrijd tegen DeetosSnel D1 begon wat stroef. Misschien was het de spanning van het oplopen in de spotlight en de muziek? Super gaaf natuurlijk voor de kids! Uiteindelijk een mooie 17-7 overwinning! En daardoor kampioen met 20 punten uit 10 wedstrijden. Wat knap zeg! Als kampioen speelt de D1 het NK. Het Nederlands Kampioenschap voor de D-hoofdklasse wordt dit jaar gespeeld in Dordrecht. Op zaterdag 6 april gaat de D1 samen met de zeven andere beste teams van Nederland uitmaken wie de nationaal kampioen D-pupillen wordt. Gaaf! Tegen Vitesse werd het overigens 10-10 en dat was het eerste puntverlies van dit hele seizoen.

Nieuwerkerk D2: zaterdag 30 maart kampioenswedstrijd!
Bij de D2 is het heel spannend in de poule. Zelf won de D2 op zaterdag 23 maart met maar liefst 15-2 van Dubbel Zes D1. Daardoor staat de D2 na 11 wedstrijden op 16 punten. Vriendenschaar D1 staat met 16 uit 10 bovenaan. Eibernest D1 heeft 14 uit 10. Twist heeft 14 uit 11. 23 maart spelen Eibernest en Twist nog tegen elkaar. Vriendenschaar speelt zaterdag eerst nog tegen de nummer 6 Die Haghe. Los van die uitslag speelt Nieuwerkerk D2 volgende week de kampioenswedstrijd uit bij Vriendenschaar in Bodegraven om 10.45u. Spannend!

Nieuwerkerk D4: zaterdag kampioenswedstrijd in Bleiswijk!
Het gaat lekker met de D-teams, want ook de D4 staat bovenaan. 18 punten uit 10 duels.  Pas 1 keer verloren. En dat was tegen de nummer 2 van de ranglijst, Excelsior D4. Grote verrassing afgelopen zaterdag was de nederlaag van Excelsior tegen Die Haghe. Excelsior heeft nu 16 punten uit 10 wedstrijden. Dat betekent dat zaterdag 23 maart de kampioenswedstrijd is van Nieuwerkerk D4 tegen Weidevogels D2. Om 13.15u is deze wedstrijd in Bleiswijk.

Nieuwerkerk E1: kampioenen!
In een rechtstreeks duel met concurrent ONDO E1 is Nieuwerkerk E1 zaterdag 16 maart op zeer overtuigende wijze kampioen geworden! Na 10 minuten was het nog spannend. 3-2 voor Nieuwerkerk E1. Daarna ging de E1 los! Bij rust was het al 9-3. Het beste stuk was na de rust. Na het volgende kwart was het maar liefst 19-3! Het was prachtig spel dat de E1 liet zien. Uiteindelijk werd de kampioenswedstrijd met 25-8 gewonnen! Ongeslagen kampioen en dus groot feest! Op het veld gaat de E1 samen met de E2 verder als de D5. Tot nu toe werden alle wedstrijden in de E dit seizoen gewonnen. Grote klasse. Gefeliciteerd. Ook na het behalen de titel blijft de E1 scherp. Zaterdag 23 maart werd uit bij RWA met 3-16 gewonnen.

Nieuwerkerk E6: kampioenen!
Na de verloren kampioenswedstrijd op 16 maart is het Nieuwerkerk E6 op 23 maart wel gelukt om kampioen te worden! Thuis tegen OZC E3 werd met maar liefst 19-7 gewonnen! Wat een prachtige uitslag in zo'n belangrijke wedstrijd! Gefeliciteerd E6! Na 11 wedstrijden 19 punten en nu al kampioen. Super goed gedaan. Concurrent IJsselvogels E3 (!) staat op 17 punten uit wedstrijden en kan dus nog gelijk komen met onze kanjers van de E6. Zaterdag 30 maart is het nog IJsselvogels E3 tegen Nieuwerkerk E6. Een leuke afsluiting van dit mooie zaalseizoen van Nieuwerkerk E6! 

Nieuwerkerk F1: kampioenen!
Nieuwerkerk F1 won zaterdag de kampioenswedstrijd van KCR F1 met maar liefst 27-1! Met lekker veel publiek op de tribune begon de F1 best een beetje zenuwachtig. KCR kwam zelfs nog op 1-1, maar daarna ging Nieuwerkerk F1 er tegenaan! Uiteindelijk dus 27 goals! Na 11 wedstrijden alles gewonnen en dus 22 punten. En maar liefst 207 doelpunten gemaakt! Doordat Valto F1 zaterdag verloor van ODO kan Valto Nieuwerkerk F1 ook niet meer achterhalen. De F1 wordt dus sowieso alleen kampioen! Fantastisch! 30 maart nog wel een leuke wedstrijd. De F1 speelt dan nog tegen Valto. Nu was het eerst tijd voor feest, diploma's en medailles! Gefeliciteerd F1!

Nieuwerkerk F2: kampioenen!
Ook de F2 is kampioen geworden! De laatste wedstrijd van de zaalcompetitie was de thuiswedstrijd tegen Dijkvogels F1 en dat was de kampioenswedstrijd! De F2 moest winnen tegen deze goede tegenstander. Het begin was spannend en de score ging gelijk op tot 3-3. Nieuwerkerk sloeg een gaatje en ging rusten met 11-6. In de tweede helft ging de F2 steeds beter spelen. En zo werd een heel knap zaalseizoen afgesloten met het kampioenschap! De wedstrijd werd met maar liefst 22-11 gewonnen. Kampioenen! 21 punten uit 12 wedstrijden en maar liefst 213 doelpunten gescoord. En dat tegen alleen maar F1-teams. Super knap F2! Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F5: helaas kampioenswedstrijd verloren
Nieuwerkerk F5 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd tegen het sterke Korbis F3. Beide teams stonden bovenaan met 18 punten uit 10 wedstrijden. Spannend dus in Waddinxveen. Helaas was het Korbis dat, na een gelijkopgaande wedstrijd, aan het einde het verschil maakte. Korbis F3 won met 15-8 van onze F5 en werd dus kampioen. Gefeliciteerd Korbis. Nieuwerkerk F5 heeft nog een hele kleine kans om samen met Korbis bovenaan te eindigen. Dan moet de F5 zelf de laatste competitiewedstrijd winnen en dan moet Korbis verliezen van IJsselvogels zaterdag. Wie weet!?

Nieuwerkerk F6: afwachten volgende week!
Nieuwerkerk F6 sloot het zaalseizoen af met een prachtige 17-2 overwinning op Fortuna F5. Wat een knappe uitslag, heel goed! Daardoor eindigt de F6 met 19 punten uit 12 wedstrijden. Super knap gedaan F6. Op dit moment is dat ook goed voor de eerste plek. Maassluis F4 heeft 18 punten en ONDO F4 ook. Die hebben echter 11 wedstrijden gespeeld en spelen zaterdag tegen elkaar de laatste wedstrijd. De winnaar van die wedstrijd komt op 20 punten en is dus kampioen. Maar als die wedstrijd in een gelijkspel eindigt, zijn de drie teams met elkaar kampioen!