Jeugdtrainers 19-20

Datum: 22-07-2019 19:57

Beste jeugdleden, ouders en jeugdtrainers,

Over ruim een maand start het nieuwe korfbalseizoen. De teams zijn inmiddels bekend. De laatste wijzigingen in de teams zijn vandaag doorgevoerd op de website. Onze 34 (!!) jeugdteams moeten uiteraard worden voorzien van trainers en coaches. Dat betekent dat we minimaal 68 vrijwilligers nodig hebben om elk team te voorzien van twee trainers. Een heel karwei voor de JTC.

Het is weer een flinke puzzel. De huidige stand van zaken kunnen jullie HIER lezen (versie 31 juli).

Zoals jullie kunnen zien, hebben we nog veel trainers/coaches nodig. We zullen als JTC nog mensen benaderen, maar we hopen natuurlijk ook dat mensen ons benaderen. Dat kan via een mail naar jtc@ckvnieuwerkerk.nl

Aankomend seizoen starten we met de gezamenlijke trainingen voor de F, E en D-teams. Ook daarvoor hebben we de nodige trainers nodig die, onder leiding van een hoofdtrainer, helpen met deze trainingen. Een manier van trainen geven die misschien veel mensen aanstaat, aangezien je niet de trainingen hoeft te verzinnen of de eindverantwoordelijke bent. Ook voor deze functie kans je ons uiteraard mailen op jtc@ckvnieuwerkerk.nl

Voor onze selectieteams het nodige nieuws. We zijn enorm blij dat we voor de A1 een externe trainer hebben gevonden in de persoon van Frank Mommers. Later meer nieuws over Frank. Bij de B1 zoeken we nog mensen die Martin willen helpen. Wordt allemaal nog vervolgd dus!

Fijne vakantie!

JTC CKV Nieuwerkerk