Jeugdkampioenen tweede helft veld

Datum: 22-06-2019 21:08

Het korfbalseizoen 2018/2019 zit er op. Zaterdag 22 juni waren de laatste wedstrijden. Helaas werd de B2 geen kampioen. De D3 won wel haar feestwedstrijd en dat leverde een mooie kampioensfoto op. Ook een prachtig succes natuurlijk in Hardenberg waar Nieuwerkerk D1 wederom de beste van Nederland werd. Al met al een prachtige tweede helft van het veldseizoen met hieronder onze kampioenen:

Nieuwerkerk F6: De F6 is zaterdag kampioen geworden! Er werd met maar liefst 13-2 van Nikantes F1 gewonnen. Kanjers! 10 punten uit 6 wedstrijden en samen met Maassluis F4 kampioen. Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F5: Nieuwerkerk F5 was twee weken geleden al kampioen geworden. De laatste wedstrijd was tegen OZC F1 en die konden nog gelijk komen met Nieuwerkerk. Dat gebeurde ook, want OZC won met 13-6 zaterdag. Samen kampioen dus. Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F4: Ook de F4 was al kampioen, maar in de feestwedstrijd tegen Vitesse F1 ging de ploeg nog even goed los! Het werd maar liefst 8-17 in Barendrecht. En dat dus ook al tegen een F1 team (net als de F5, F4, F3 en F2 trouwens). Heel goed! Alles gewonnen tot nu toe en misschien nog een inhaalwedstrijd tegen Ten Donck. Gefeliciteerd F4!

Nieuwerkerk F3: De volgende kampioen in deze super F-lichting! Het was nog best spannend tegen Olympia F1, maar er werd met 9-7 gewonnen! Super goed. 10 punten uit 6 wedstrijden en samen met Maassluis F2 kampioen geworden. Gefeliciteerd F3!

Nieuwerkerk F2: De F2 speelde haar kampioenswedstrijd tegen WION F1. In de eerste helft was al snel duidelijk wie er kampioen ging worden! Nieuwerkerk! Het werd 20-10 en de champagne werd ontkurkt door de kampioenen! Samen met IJsselvogels F1 kampioen met 10 punten uit 6 wedstrijden. Ook de F2 gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F1: Wat een spannende poule had de F1 dit veldseizoen! Ploegen die aan elkaar gewaagd waren, spannende wedstrijden en veel gelijke spelen. De wedstrijd tegen Madjoe was beslissend. Madjoe stond 1 punt voor op de ranglijst. Maar Nieuwerkerk F1 was zaterdag weer super sterk! Na een tussenstand van maar liefst 12-4 werd het uiteindelijk 14-9. Een heel mooi kampioenschap! Gefeliciteerd F1!

Nieuwerkerk D3: De D3 was vorige week al kampioen geworden, maar zaterdag 22 juni speelde het team de feestwedstrijd. Deze werd met 8-6 gewonnen van Vriendenschaar D2. Daardoor is de D3 met 9 punten uit 6 wedstrijden kampioen geworden! Gefeliciteerd! Concurrent IJsselvogels op maar liefst 3 punten achterstand. Goed gedaan D3!

Nieuwerkerk D1: kampioenen! Voor de derde keer dit seizoen is de D1 kampioen geworden van haar reguliere competitie. Rust Roest D1 uit Eindhoven werd 1 juni op de Kleine Vink met 26-6 verslagen. Ook de laatste wedstrijd bij DSC werd met 5-15 gewonnen. Ongeslagen kampioen. Dit kampioenschap betekent ook deelname aan het NK Veld D-hoofdklasse. Dat toernooi werd ook gewonnen. Nederlands kampioen veld D-hoofdklasse! Fantastisch!

Nieuwerkerk C2: De C2 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd bij Maassluis C2. Thuis nog verloren van deze tegenstander, dus spannend! Dit keer een prachtige wedstrijd voor de C2. Maar liefst 15 doelpunten gemaakt en winnen met 9-15. Super! Kampioen voor de derde keer dit seizoen!

JTC CKV Nieuwerkerk