Jeugdkampioenen tweede helft veld

Datum: 15-06-2019 21:08

De tweede helft van de veldcompetitie zit er voor bijna alle teams op. Ons wacht nog een prachtig toetje met het NK van de de D1 op zaterdag 22 juni. Zaterdag 15 juni werden er weer veel teams kampioen. Het meest succesvol was onze fantastische F-lichting. Maar liefst zes van de acht F-teams zijn kampioen geworden. Wat een prachtige prestatie en wat mag Gerda v.d. Knaap trots zijn op haar kinderen! Ook de D3 en C2 werden zaterdag kampioen.

Nieuwerkerk F8: De F8 had nog een kleine kans op het kampioenschap. Er moest dan wel gewonnen worden van Fortuna F5. Dat lukte helaast niet. Het werd 6-9 voor Fortuna. Gemini F1 is de kampioen. Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F7: Ook nog een klein kansje voor de F7. Zelf winnen en dan hopen op een goed resultaat in de andere wedstrijd. Nieuwerkerk F7 won met 9-11 van Reeuwijk F1. Knap hoor! IJsselvogels F3 won met 17-9 van KCC F2 en werd daardoor kampioen. Gefeliciteerd. De F7 speelt op 26 juni (!!) de laatste wedstrijd tegen KCC.

Nieuwerkerk F6: De F6 is zaterdag kampioen geworden! Er werd met maar liefst 13-2 van Nikantes F1 gewonnen. Kanjers! 10 punten uit 6 wedstrijden en samen met Maassluis F4 kampioen. Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F5: Nieuwerkerk F5 was twee weken geleden al kampioen geworden. De laatste wedstrijd was tegen OZC F1 en die konden nog gelijk komen met Nieuwerkerk. Dat gebeurde ook, want OZC won met 13-6 zaterdag. Samen kampioen dus. Gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F4: Ook de F4 was al kampioen, maar in de feestwedstrijd tegen Vitesse F1 ging de ploeg nog even goed los! Het werd maar liefst 8-17 in Barendrecht. En dat dus ook al tegen een F1 team (net als de F5, F4, F3 en F2 trouwens). Heel goed! Alles gewonnen tot nu toe en misschien nog een inhaalwedstrijd tegen Ten Donck. Gefeliciteerd F4!

Nieuwerkerk F3: De volgende kampioen in deze super F-lichting! Het was nog best spannend tegen Olympia F1, maar er werd met 9-7 gewonnen! Super goed. 10 punten uit 6 wedstrijden en samen met Maassluis F2 kampioen geworden. Gefeliciteerd F3!

Nieuwerkerk F2: De F2 speelde haar kampioenswedstrijd tegen WION F1. In de eerste helft was al snel duidelijk wie er kampioen ging worden! Nieuwerkerk! Het werd 20-10 en de champagne werd ontkurkt door de kampioenen! Samen met IJsselvogels F1 kampioen met 10 punten uit 6 wedstrijden. Ook de F2 gefeliciteerd!

Nieuwerkerk F1: Wat een spannende poule had de F1 dit veldseizoen! Ploegen die aan elkaar gewaagd waren, spannende wedstrijden en veel gelijke spelen. De wedstrijd tegen Madjoe was beslissend. Madjoe stond 1 punt voor op de ranglijst. Maar Nieuwerkerk F1 was zaterdag weer super sterk! Na een tussenstand van maar liefst 12-4 werd het uiteindelijk 14-9. Een heel mooi kampioenschap! Gefeliciteerd F1!

Nieuwerkerk E2: Nieuwerkerk E2 speelde zaterdag tegen kampioen RWA E2. Bij winst kon Nieuwerkerk E2 nog naast RWA komen en dus ook kampioen worden. Het werd een spannende wedstrijd, die helaas met 6-8 werd verloren. Een mooie tweede plek en felicitaties voor RWA E2!

Nieuwerkerk D3: De D3 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd tegen VEO D2. Het werd 5-5 en daarmee leek het kampioenschap nog even uitgesteld te moeten worden. Later kwam de uitslag van IJsselvogels door. Zij verloren met 7-6 van Vriendenschaar en daardoor was Nieuwerkerk alsnog kampioen! Dat wordt natuurlijk nog even goed gevierd op 22 juni, dan is de laatste wedstrijd tegen Vriendenschaar. Vergeet geen mooie kampioensfoto te maken en die te mailen naar pr@ckvnieuwerkerk.nl.

Nieuwerkerk D1: kampioenen! Voor de derde keer dit seizoen is de D1 kampioen geworden van haar reguliere competitie. Rust Roest D1 uit Eindhoven werd 1 juni op de Kleine Vink met 26-6 verslagen. Ook de laatste wedstrijd bij DSC werd met 5-15 gewonnen. Ongeslagen kampioen. Dit kampioenschap betekent ook deelname aan het NK Veld D-hoofdklasse. Dit toernooi wordt op zaterdag 22 juni gespeeld in Hardenberg. Super gefeliciteerd D1. Klasse!

Nieuwerkerk C2: De C2 speelde zaterdag de kampioenswedstrijd bij Maassluis C2. Thuis nog verloren van deze tegenstander, dus spannend! Dit keer een prachtige wedstrijd voor de C2. Maar liefst 15 doelpunten gemaakt en winnen met 9-15. Super! Kampioen voor de derde keer dit seizoen! Volgende week nog de laatste wedstrijd en misschien dan een mooiere kampioensfoto maken? Gefeliciteerd C2!

Nieuwerkerk B2: De B2 won zaterdag met 11-6 van PKC B4. OZC is nu koploper met 10 punten uit vijf wedstrijden (en ook al kampioen). Nieuwerkerk B2 heeft 8 punten uit 5 wedstrijden. 22 juni de kampioenswedstrijd van de B2. Om 12.30u speelt de ploeg uit bij OZC. Bij winst zijn de teams samen kampioen. Succes B2!

Nieuwerkerk B1: Nieuwerkerk B1 is helaas geen kampioen geworden. De kampioenswedstrijd in ’s Gravendeel tegen ADO werd met 19-14 verloren. ADO B1 werd daardoor kampioen, gefeliciteerd. De eerste helft was Nieuwerkerk sterker. Met 1-3, 5-7 en 7-9 stond de ploeg vaak aan de goede kant van de score. De ruststand was 9-9. Na een 9-10 voorsprong ging het mis voor de B1. ADO speelde een ijzersterke tweede helft en Nieuwerkerk kon er helaas te weinig tegenover zetten. Zonde!

JTC CKV Nieuwerkerk