Hulde voor de JTC

Datum: 20-05-2020 23:10

Graag wil ik namens het bestuur mijn enorme waardering uitspreken voor de JTC. Sinds premier Mark Rutte de boodschap uitsprak dat kinderen weer mochten gaan sporten en dus ook de jeugd van CKV Nieuwerkerk weer aan de slag mocht, is onze JTC eigenlijk non stop aan de slag gegaan om dit mogelijk te maken. En met veel succes!

Onder aanvoering van de nieuwe JTC-voorzitter Frank van Rootselaar en met “verse” krachten zoals Jason, Jolanda, René, Petra en Marlies zijn vaste JTC-krachten Hans, Brenda, Gerda en Martin met elkaar gaan werken aan het protocol. Dit protocol moest eerst worden goedgekeurd door de gemeente en toen nog langs het bestuur.

Er zit enorm veel tijd en passie in dit protocol. Het werkt niet voor niets als een tierelier. En nu trainen we alweer voor de derde week en is alles alweer een beetje “normaal” aan het worden. Nou ik kan jullie zeggen dat het werk dat de JTC hier heeft geleverd niet normaal is. Het is geweldig! Ook zijn veel JTC-ers elke keer weer aanwezig op doordeweekse avonden en op zaterdag om alles, samen met de verschillende Corona-coördinatoren, in goede banen te leiden.

Op de achtergrond werkt de JTC ook al aan de teamindelingen van volgend seizoen en het indelen van de trainers op die vele jeugdteams die onze prachtige club heeft. Ook dat is in deze tijden extra lastig.

Daarom deze extra blijk van waardering namens het bestuur en ik weet ook zeker namens alle ouders en kinderen! Want door de inspanningen van onze JTC kunnen de kinderen weer sporten en daar zijn we allemaal super blij mee! Keep up the good work! Bedankt!

Namens het bestuur van CKV Nieuwerkerk

Ronald Verbeek