CKV Nieuwerkerk

Nieuwe sponsor: Hortisnacks

Datum: 09-11-2018 10:15 null

Goed nieuws vanuit de PR-commissie van CKV Nieuwerkerk. We hebben een nieuwe sponsor! Het gaat om het bedrijf Hortisnacks uit Bleiswijk. Hortisnacks is het bedrijf van de ouders van Irene (A1) en Ruben (C1) Koornneef. Met ingang van dit seizoen sponsoren zij een reclamebord langs het hoofdveld. En sinds enkele weken heeft de C1 prachtige nieuwe inschietshirts met sponsoring van Hortisnacks. Niet geheel toevallig heeft de C1 sindsdien alleen nog maar gewonnen ;-)

Hortisnacks is een bedrijf dat alle soorten snackpaprika’s verpakt en verhandelt. In april tot en met november werkt Hortisnacks met in Nederland geteelde snackpaprika’s. Het bedrijf beschikt over een eigen teeltbedrijf. In de winterperiode importeert Hortisnacks de snackpaprika’s. Met de snackpaprika’s wil Hortisnacks een gezond alternatief bieden voor snacks. Ze bieden gezonde producten, die ook nog eens lekker van smaak zijn en er vrolijk en kleurrijk uitzien.

Meer info op: http://www.hortisnacks.nl/

We zijn de familie Koornneef uiteraard heel erg dankbaar voor het getoonde vertrouwen in CKV Nieuwerkerk en kijken uit naar een fijne samenwerking tussen sponsor en bedrijf!

Als u nou denkt: “wat heeft die C1 prachtige inschietshirts!”, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

PR-cie CKV Nieuwerkerk

Pr@ckvnieuwerkerk.nl