Herhalen Corona afspraken en regels

Beste leden van CKV Nieuwerkerk,

Wat is het goed om te zien dat alle ploegen van onze mooie korfbalvereniging inmiddels de weg naar ons complex weer hebben gevonden en dat er weer getraind wordt! Met de nodige aanpassingen en uitdagingen, maar we kunnen concluderen dat het allemaal best wel soepel verloopt.
Ondanks de versoepelingen m.b.t. de landelijke Corona regels, blijven de basisregels nog steeds van kracht. Dit betekent 1,5 meter afstand houden, handen wassen, thuisblijven bij klachten enz.
We zien dat we goed ons best doen de regels na te leven, maar dat we hier en daar wat “gemakkelijker” worden. Het is goed om elkaar regelmatig te herinneren aan de afspraken en regels omtrent onze trainingen. Daarom de belangrijkste afspraken nogmaals op een rijtje
  • Blijf thuis bij klachten (neusverkouden, keelpijn, hoesten, hoofdpijn, koorts).
  • Blijf ook thuis wanneer een van de huisgenoten/gezinsleden deze klachten heeft.
  • Kom zoveel mogelijk op de fiets.
  • Ouders zetten hun kind af en gaan weer naar huis.
  • Maximaal 10 minuten voor aanvang van de training mag men naar binnen.
  • Bij het betreden van het complex worden de handen gedesinfecteerd.
  • Op het complex geldt eenrichtingsverkeer.
  • Er zijn vaste looproutes om naar veld 1, 2 of 3 te gaan.
  • Alle materialen die uit het materiaalhok komen, kunnen direct worden gebruikt.
  • Alle materialen die van huis worden meegenomen, worden schoongemaakt.
  • Kinderen t/m 12 jaar mogen normaal samen sporten. Trainers houden 1,5 meter afstand van de kinderen én onderling.
  • Vanaf 13 jaar houdt iedereen onderling 1,5 meter afstand.
  • Na de training worden alle materialen die het materiaalhok ingaan óf mee naar huis gaan schoongemaakt.
  • Na de training wordt het complex weer verlaten via de kortste route (eenrichtingsverkeer).
  • Bij de uitgang worden de handen weer gedesinfecteerd.
  •  Ga direct naar huis.

Houd je a.u.b. aan deze regels en wees ook niet bang om elkaar hierop aan te spreken.
Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we kunnen blijven korfballen!
Sportieve groet,

De JTC