Hoveniersbedrijf HW-tuinen shirtsponsor Nieuwerkerk 9

Datum: 12-01-2019 23:37 null

De PR-commissie van CKV Nieuwerkerk is verheugd om een nieuwe shirtsponsor aan te kunnen kondigen. Hoveniersbedrijf HW-tuinen siert de komende drie jaar de shirts van Nieuwerkerk 9.

Het prettige contact met Bastiaan Wiesenekker van HW-tuinen heeft geleid tot deze mooie sponsorovereenkomst. Wiesenekker is in het verleden lid geweest van CKV Nieuwerkerk en draagt de club dus nog altijd een warm hart toe. We zijn daar natuurlijk erg blij mee.

Hoveniersbedrijf HW-tuinen is een klein, professioneel en flexibel hoveniersbedrijf. Tegen een scherpe prijs legt HW-tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit en creativiteit zijn voor HW-tuinen net zo belangrijk als voor de klanten. Meer informatie via: http://www.hw-tuinen.nl/

Nieuwerkerk 9 speelt inmiddels in de mooie nieuwe Erima shirts die zijn voorzien van het logo van HW-tuinen. Ook op de achterkant van de shirts staat de sponsor. We vertrouwen op leuke wedstrijden voor Nieuwerkerk 9 en op een fijne en sportieve samenwerking met HW-tuinen de komende jaren.

PR-cie CKV Nieuwerkerk