Gezamenlijke training F-teams

Datum: 10-09-2019 10:10

Met ingang van het veldseizoen bieden we alle kinderen uit de F, E en D-teams van CKV Nieuwerkerk twee trainingsmomenten aan. Een verplichte teamtraining en een gezamenlijke training. Op het veld is dat over het algemeen zeer goed verlopen en positief bevallen. Helaas is er in de zaal een praktisch probleem: namelijk de ruimte. Voor de E en de D betekent dit wat wijzigingen in de opzet. De F-pupillen blijven met elkaar trainen op de vrijdag al is het wel een half uurtje eerder.

Hierbij het schema van de trainer t/m december 2019:

Er ziijn altijd extra trainers welkom! Aanmelden kan via jtc@ckvnieuwerkerk.nl

Alle F-teams blijven uiteraard gewoon op woensdagmiddag trainen, zoals dat al vele jaren gaat. Op de vrijdagavond (18:00-19:00u) is er een tweede trainingsmoment voor alle F-kinderen. Voor de spelers uit de F1, F2 en F3 is deze training verplicht. Voor de spelers uit de F4, F5, F6 en F7 is de training optioneel, maar we hopen natuurlijk op zoveel mogelijk kinderen. Tot nu toe zijn er elke vrijdag meer dan 25 kids. Super! Ook de F-trainers hebben met elkaar een groepsapp.

Voor de hoofdtrainer is het wel goed om te weten hoeveel kinderen hij of zij vrijdag kan verwachten op het veld, dus er is een afspraak gemaakt over het afmelden (F1, F2 en F3) en het aanmelden (F4, F5, F6 en F7).

Vrijdag 6 december (F6 en F7 trainen deze avond apart o.l.v. spelers uit de selectie ivm Team van de Week op 7 december)

Hoofdtrainer: Robin Ouwerkerk

6 assistenten: Lana, Raph, Peter, Martijn, Eva en Jessica

Vrijdag 13 december

Hoofdtrainer: Sandra van Nierop

6 assistenten: Lana, Raph, Karlijn, Martijn, Mika de Ruiter en ??

Vrijdag 20 december

Hoofdtrainer: Jessica Opschoor