Geslaagde COVID-19 Proeftraining

De JTC is blij en trots dat de onze COVID-19 Proeftraining succesvol is verlopen! Onze E1 tot en met E6, C1 en B1 trainden afgelopen vrijdag onder de nieuwe maatregelen. In het begin was het natuurlijk even wennen, maar al gauw verliep alles vrij soepel. Het was goed om te zien dat ouders en kids zich goed aan de gestelde regels hielden! De kinderen werden netjes door de ouders afgezet bij het hek, de handen werden goed gewassen en de 12+-ers hielden zich netjes aan de 1,5 meter afstand. Super!

Hoe nu verder? Wij hebben de proeftraining geëvalueerd en onze aanpak op een paar kleine punten aangepast. Met deze aangepaste aanpak zijn we klaar voor de trainingen aan de overige leden tot en met 18 jaar! Jullie ontvangen van ons 2 belangrijke berichten via de site:
  1. Instructie van onze trainingsaanpak voor alle ouders en jeugdleden, zie elders op de site

2. Trainingsschema met welk team op welke dag en tijd traint, deze is in de maak en volgt snel op de site!
Dan nog belangrijke oproep aan jullie! De JTC (en vele anderen!) heeft de afgelopen dagen veel tijd en energie in de aanpak voor afgelopen vrijdag gestoken. We zijn dan ook erg blij met het voorlopig resultaat. Echter… om straks alle trainingen succesvol te laten verlopen zijn wij nog dringend op zoek naar Corona Coördinatoren. Als Corona Coördinator zie je erop toe dat de regels uit onze aanpak worden nageleefd en ondersteun je bij het reinigen, klaar zetten en opruimen van de spullen. Met een paar uurtjes hulp zijn wij al enorm blij! Ben je beschikbaar om ons te helpen? Mail dan naar JTC@ckvnieuwerkerk.nl.

Stay safe, stay healthy, en veel plezier de komende weken op de Kleine Vink!

De JTC