Edwin Visser stopt bij Nieuwerkerk

Datum: 15-01-2019 21:00 null

De technische commissie van CKV Nieuwerkerk moet helaas mededelen dat Edwin Visser na dit seizoen stopt als trainer/coach van het tweede team.

Met ingang van dit seizoen is Edwin de trainer/coach van Nieuwerkerk 2. Hij volgde afgelopen zomer Tom Tesselaar op. Edwin is natuurlijk een bekend gezicht bij CKV Nieuwerkerk, mede door zijn succesvolle jaren als coach van de A1. Al snel voelde het als vanouds met Edwin Visser langs de lijn bij Nieuwerkerk 2.

Het is dan ook een prima match: Nieuwerkerk 2 en Edwin Visser. Edwin is gedreven en heeft een goede klik met de spelersgroep. Mede dankzij de prima voorbereidingen en trainingen van Edwin zijn de prestaties ook goed. Op het veld staat Nieuwerkerk met 12 punten uit 8 duels op een tweede plek in de Reserve Hoofdklasse. In de zaal staat de ploeg halverwege bovenaan en zijn Edwin en zijn spelers de komende maanden verwikkeld in een spannende titelstrijd met DSC 2 en Groen Geel 2. Wekelijks speelt Nieuwerkerk 2 in een bomvolle sporthal de Kleine Vink. Het zijn ook erg leuke wedstrijden om naar te kijken.

In de recente evaluaties met de Technische Commissie heeft Edwin ook aangegeven dat hij het erg goed naar zijn zin heeft bij CKV Nieuwerkerk. Naast de mooie spelersgroep ervaart hij de samenwerking met Leon Simons en Jan van Essen van Nieuwerkerk 1 ook als prettig en zeer leerzaam.

Ondanks al deze positieve berichten en signalen stopt Edwin Visser dus toch na dit eerste seizoen. Edwin schuift zijn ambities niet onder stoelen of banken en het blijft zijn doel om weer als hoofdtrainer bij een club aan de slag te gaan. Met dat doel voor ogen neemt hij in juni dus afscheid van Nieuwerkerk 2 en de selectie van Nieuwerkerk. ​In augustus hoopt hij dan bij een andere club als hoofdtrainer op het veld te staan.

De technische commissie en de selectie van CKV Nieuwerkerk betreuren dit ten zeerste, maar respecteren uiteraard ook de ambities van Edwin. Voor dit seizoen blijven trainer en ploeg strijden voor het kampioenschap in de Reserve Hoofdklasse en voor daarna wensen wij Edwin alvast het beste.

Technische Commissie CKV Nieuwerkerk