De blessure Brigade©

Datum: 22-09-2015 11:39

Binnen een vereniging raken spelers regelmatig geblesseerd. Vaak is er elke week wel iemand die een blessure oploopt binnen onze korfbalvereniging, erg vervelen natuurlijk! Vanuit dit oogpunt zal ‘’de blessure brigade’’ worden gestart. Dit houdt in dat elk lid of bekende van CKV Nieuwerkerk snel terecht kan voor advies over zijn of haar klacht. De Blessurebrigade is een concept dat is gestart in 2006 door Fysiocapelle. Sindsdien zijn er, door succes, meerdere sportverenigingen die al gebruik maken van dit concept.

Leden en/of mensen die iets met CKV Nieuwerkerk hebben, kunnen langskomen bij het gratis inloopblessure spreekuur bij CKV Nieuwerkerk.  elke donderdag van 18.30– 19.15 uur.

Michiel de Jong, verzorger van de vereniging, zal dit blessure spreekuur houden.  Het blessure inloopspreekuur is voor iedereen die advies wil hebben over de klacht(en) die hij/zij heeft. Wanneer het blessure spreekuur te kort blijkt, zal deze uitgebreid worden.
Naast het blessure spreekuur zal er regelmatig een informatie bijeenkomst zijn voor de mensen die wat meer willen weten over hoe-om-te-gaan met sport blessures en blessure preventie. Daarnaast is dit natuurlijk een leuke en gezellige manier om het inzicht te vergroten in sportblessures en hoe hiermee om te gaan. Hierover zal later meer informatie volgen.
Als je klachten hebt, twijfel niet om langs te komen. Soms kan één tip al genoeg zijn om je klacht(en) te verminderen.

Dus:
Donderdagaond van 18:30 tot 19:15 uur Inloop Blessure Spreekuur in De Kleine Vink bij Michiel de Jong

Met vriendelijke groet,
Michiel de Jong