D1 en C1 Nederlands kampioen Beachkorfbal

Inmiddels traditiegetrouw starten de jeugdselectieteams het seizoen op het strand van Scheveningen. Zo ook afgelopen zaterdag waar A1, B1, C1 en D1 deelnamen aan het NK Beachkorfbal. Onder gelukkig droge omstandigheden, met zelfs een zonnetje af en toe, werd samen met 700 deelnemers gestreden om de prijzen. Waar A1 en B1 derde werden in hun poule en zich niet konden plaatsen voor de kruisfinales, lieten D1 en C1 wederom zien dat Nieuwerkerk over zeer talentvolle jeugd beschikt. Beide teams lieten zien de beste te zijn in hun leeftijdscategorie en lieten (ook traditioneel inmiddels) Fortuna in de finale achter zich. Weer een knappe prestatie van onze toppers van D1 (Rosanne, Famke, Helena, Raph en Matthijs) en C1 (Luna, Britt, India, Jesse, Kenzo, Shayn en Alexander)!

JTC