Corona maatregelen CKV Nieuwerkerk voor bezoekers

Geachte gast,

I.v.m. de nieuwe maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd in de strijd tegen het Coronavirus gelden op ons sportcomplex de Kleine Vink de volgende regels:

• Bij de entree desinfecteert iedere bezoeker zijn handen en registreert zich via de PIM. PIM is een app die gemakkelijk is te downloaden op uw mobiele telefoon.
  • De kantine en de kleedkamers zijn gesloten.
  • Rondom de velden wordt door iedereen 1,5 meter afstand gehouden.
  • Publiek van CKV Nieuwerkerk en de bezoekende club is bij geen enkele wedstrijd toegestaan.
  • Voor thuisspelende jeugdteams geldt dat er maximaal twee trainers/coaches aanwezig zijn.
  • Voor bezoekende jeugdteams geldt dat er maximaal twee trainers/coaches aanwezig zijn.
  • Chauffeurs van bezoekende jeugdteams zijn welkom op het terrein, maar hierbij wordt wel een maximum gehanteerd. Bij E- en F-teams maximaal twee chauffeurs en bij D, C, B en A-teams maximaal drie chauffeurs.
  • De teams zijn pas in de rust van de wedstrijd voor hen welkom op het veld waar wordt gespeeld. Er kan dan ingeschoten worden. In de tweede helft van de wedstrijd voor hen kan er wel warm worden gelopen.
  • Na de wedstrijd wordt het complex z.s.m. verlaten en uitgecheckt via de PIM.
  • Bij de wedstrijden van de selectie zitten er maximaal 8 reservespelers en 5 man begeleiding langs de lijn (op stoelen met 1,5 m afstand). De overige spelers van zowel selectie Nieuwerkerk als bezoekende club verlaten het complex na de wedstrijd van de tweede teams.

Het bestuur van CKV Nieuwerkerk ziet toe op handhaving van bovenstaande regels. Wij danken een ieder voor zijn of haar medewerking.

Met sportieve groet,

Bestuur CKV Nieuwerkerk